December 31, 2011

Pencapaian Berblogging 2011

Tahun 2011 bakal melabuhkan tirai beberapa jam lagi. Sejak aktif berblogging lebih kurang 2 tahun lepas, Alhamdulillah, semakin banyak kegembiraan dan pencapaian positif yang berjaya diraih. Umm, entry ini sebagai flashback pencapaian berblogging sepanjang 2011. Antaranya ,not in random order :


# Sahabat Blogger - The More The Merrier

Alhamdulillah, memang gembira especially dapat mengenali Sifuku ini , yang banyak mengajarku selok belok dunia hartanah, dunia kewangan, dunia artis, tektik2 mengorat awek2 jelita...Keh3...U really are lain dari yang lain bro..

#Income Blogging - Alhamdulillah, tahun ni bolehla dikatakan konsisten dapat mengecapi 4 angka sebulan
#Testimoni ku di dinding Restoran Ayam Penyet AP, KL Festival City, Setapak (credit picture to Gadis Jelita)

#Won IPAD 2 - Best entry for Post Event Nuffnang Hypp TV Blogger's Party ( June 2011 )


Rezeki. Dapat juga merasa pegang IPAD 2.

Hadiah pakej pelancongan ke Hotel Sutera Harbour,Kota Kinabalu pergi balik termasuk tiket kapalterbang. Pakej keseluruhan yang rasanya almost mencecah RM5K. Special thanks buat Nuffnang dan Astro.

Nuffnang Featured Blogger for the month of May 2011 ( May 2011 ) 

Agents of Awesome (March 2011)

Maxis10 Reviewers Programme Nokia E7 (March 2011)



Semoga tahun 2012 memberikan lebih banyak peluang dan pencapaian yang menggembirakan. For Me, One of the main reason saya kecapi semua ini adalah dengan bersama Nuffnang. Yup, Nuffnang offer me something yang others can't give to me. 

2011 bakal berlalu pergi
Semangat berblogging tetap di dalam hati
Minat dan tulisla apa yang anda gemari
InsyaAllah, the rest akan menjadi lebih mudah dan lebih kejayaan bakal dikecapi

Terimakasih buat pembaca Blog Eyriqazz.Com ini
Salah dan silap harap maafi
Jika ada terkurang or hadiah belum diposkan lagi
InsyaAllah, akan diposkan dengan kadar yang segera saya cuba percepati

Dua tiga kucing berlari
Manakan sama pembaca blog Eyriqazz.Com ini
Pembaca , pengomen dan sesiapa yang menyinggahi
Kecil tapak tangan, nyiru eyriqazz tadahi

32 comments:

  1. Gud luck bro.. Semoga tahun depan lebih sukses..

    ReplyDelete
  2. TERBAIKlah bro! =)
    teruskan blogging ..

    ReplyDelete
  3. terbaik laaah abang iman... tunjuk ajarku sifu!!! =)

    ReplyDelete
  4. Good luck bro untuk tahun 2012.. Wah terharu aku tengok iklan kedai ayam penyek tu... Dahsyatlah bro.. He2

    ReplyDelete
  5. tahniah bro GTO ...

    Nuff mmg syg kat bro lah ... haha~

    apepun ..slmt thn baru..kutip sikit smgt n aura blogging dr bro ni ;)


    p.s: ada dpt tak details utk GA bro yg sy mng aritu ? (ole2 dari sabah)

    ReplyDelete
  6. #Ummi Hanie:ada terima..sorry..tak sempat nak poskan lagi hadiah tu..InsyaAllah,dalam minggu ni or minggu depan akan diposkan...

    ReplyDelete
  7. moga 2012 akan lebih mantap bro.

    ReplyDelete
  8. sesungguhnya bro dah berikan inspirasi kepada ramai blogger baru untuk berblogging dengan lebih baik dan bijak...

    ReplyDelete
  9. tahniah.. semoga improve lagi utk masa depan ye..

    saya senantiasa doakan walaupun hanya silent reader je selamat ni..


    muazfaris.com

    ReplyDelete
  10. Tahniah bro, semoga tahun 2012 lagi kencang

    ReplyDelete
  11. woo semuanya terbaek la bro...tahniah bro utk semua pencapaian berblogging bg tahun 2011 tue...

    p/s: camner tetiba bro dan alisya blh mncul dlm mmpi saya smlm hihi...

    ReplyDelete
  12. selamat tahun baru! semoga 2012 membuka lembaran baru untuk kita semua menjadi manusia yang lebih baik...

    =)

    ReplyDelete
  13. semoga saya boleh capai mcm ne jugak.. bolehla cikgu jadi sifu berblog mcm ne..

    ReplyDelete
  14. wah hebat..antara blogger-blogger yg berjaya dlm dunia blog..terbaik

    ReplyDelete
  15. terbaek utk 2011..good luck for 2012!:-)

    ReplyDelete
  16. suka baca pantun kak bawah tu...moga tahun 2012 lebih membawa tuah buat Teacher Onizuka... ;-)

    ReplyDelete
  17. #amirnawawi:thanks bro..Amin..

    #Rozuan Ismail :thanks..ramai lagi yang lebih success..

    ReplyDelete
  18. wahh, macam-macam dapat. Tahniah. :)

    ReplyDelete
  19. insya allah tahun ni pencapaian akan lebih2 baik lagi

    ReplyDelete
  20. sonoknyer dapat cmni..mcm mne nk dpt mcm nie?teringin jugak

    ReplyDelete
  21. sonok nyer dpt cmni cmen nk dpt macam ini....??

    ReplyDelete
  22. Tahniah...semoga boleh bagi tips kat new blogger mcm saya ni...ada masa komenlah kelemahan blog saya http://publicgold999.blogspot.com/

    ReplyDelete
  23. Assalamualaikum...org kg ingin menimba ilmu..mohon izin utk berkongsi ye...tq

    ReplyDelete
  24. Assalamualaikum..org kg ingin menimba ilmu disini..mohon izin utk berkongsi..tq

    ReplyDelete
  25. hahaha...abg meor memang terbaik!he was my colleague.

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails

Hidupkan Untuk Memberi