January 10, 2012

Ary Malik Hampir Nak Kena Lempang


Nasib baik, SEMUA yg bergambar dgn Ary Malik smlm, memang dia PELUK.....tak kira laki/pompuan....malah dpn husband dia sndr....so, kena lah Mama CONTROL MACHO.....
*nasib baik dia PELUK jer.....kalo dia KISS/LAGA2 Pipi dgn suamiku Eyriqazz ni.....memang TIME tu gak Mama LEMPANG si Ary Malik ni!!!*......dan Papa, sila sewa/bermalam kat HOTEL yer.. - FB Isteri-

Fuhh, nasib baik...Kalau tidak pasti eden pun turut menjadi mangsa.Hik3, memang terkejut gak bila bergambar tiba-tiba dia letak tangan kat bahu tu... Tuh yang Uncle Romeo ni jealous giler, dahla Rozita Che Wan tak buat penampilan malam tu...Hihihi...

P/s : Buat Isteri, abang minta maaf ya...Bergambar ni untuk blog dan tiada niat lain. Di hati saya hanya ada Sayang dan Anak-Anak......Peace No War, hik3...

45 comments:

  1. Syukur wife cool bro.. kalau tak kena menyewa dekat salah satu rumah abangensem lah jawabnya... hehehe...

    *Next time kena hati2 bro.. jangan kasi wife terkecil hati.. lagi2 tengah berbadan 2 ni.. kekadang mood marah lain macam sikit.. hehehe

    ReplyDelete
  2. whoaaa gosip nie bro hihi...sib baek tak kena lempang, ker tidak masuk muka depan paper dah nie hihi..just kidding bro.

    ReplyDelete
  3. haha.. sabor je la.. kalau x sabo lempang jerr.. hehe

    ReplyDelete
  4. ekekeke.. i dah agak dah.. mesti wife u terasa something tengok ni... i dia peluk bukan main manja lagi.. tapi sib baik pompuan kan.. so no hal.. :)

    ReplyDelete
  5. Salam, hahhahahaa ary malik yang hampir kena lempang ke atau eyriq yang hampir nak kena lempang dengan istri kahkahkahkah....

    dah ler wife tgh pregnant tu, mesti emosi terganggu heheeee

    p/s : orang hensem mesti ramai peminat, tu yang ada nak bergambar peluk tu kehkehkeh :D

    www.yanmieonline.com

    ReplyDelete
  6. hihihi...luar jangkaan kan...apapun si isteri pasti faham punya!

    ReplyDelete
  7. hahaha!!..terbaek laaa... nasib baik x kene lepang... hahaa

    ReplyDelete
  8. muka eyriqazz pun dah cuak...kih3x...

    ReplyDelete
  9. tahu pun takut....xagak2x nk bergambar..kalu hubby I pun I lempang je si tukang pegang...hahahhahahaha

    ReplyDelete
  10. HENSEMLAH ABANG EYRIQAZZ NIH..!!

    ReplyDelete
  11. Keh,keh,keh....cemburu jugak die ye....

    ReplyDelete
  12. untung cik Eyriqazz punya isteri yang sayangkan suami tau... kalau saya pun pasti nak buat tindakan yang sama kalau cik suami buat begitu...hehe..


    Salam ziarah dari blog:
    http://ucualong.com/

    ReplyDelete
  13. Ehhh..bukan Malam tu lu tido kat dalam Lift kerr ?..Miahaha..siaplah gambar Skandal dah keluar..nampak cam bersalah jerr gambo ni..hahaha

    ReplyDelete
  14. Ayat last dah cover balik nampak.. ha ha ha

    ReplyDelete
  15. cumil je ary nih.. tak dimakan usia eks.. lawa je..:)

    ReplyDelete
  16. terkejut kejap hehe

    dia dah biase mcm tu kot

    Ary mmg awet muda btl

    ReplyDelete
  17. ary malik ni mmg selalu act manja2 mcm ni...
    so, kalau nak bergambar dgn dia...kalau x nak kena pegang ke apa..better ckp awal2 kot hehe :D

    ReplyDelete
  18. kalau orang lain dah nak kena lempang tuh. =D. peace no war.

    ReplyDelete
  19. tp abg eyriqazz suke kan gmbr cmtu.?.aiyakk...larikkkss

    ReplyDelete
  20. hihihi... cute kan ary malik tu.. n rasenya sbb dia manja n feel peramah. sbb tu dia wat camtu..

    ReplyDelete
  21. dah agak dah...SURE GAMBAR KONTROVERSI nie akan jadi HOT TOPIC....hahahaha

    ReplyDelete
  22. Boleh aku tahu, tangan kiri kamu ada kat mana masa tu?? Larikkkkkk...

    ReplyDelete
  23. haha..abg ensem punyer komen lawak ok..hehe..perempuan mst la jeles ok..normal..hhe

    ReplyDelete
  24. haha ni mesti bini dah meluat kat ary malik lepas tgk gambar ni..lps ni tgk muka ary pun xnk confirm!! hehe

    www.imbobome.com

    ReplyDelete
  25. Hahahahaha..m. Haaa.. Deborrr... Deborrr. Kih3

    ReplyDelete
  26. Kot ye pun Ary Malik tak tahu hukum ke? Semua dibuatnya macam adik beradik....ehm...

    ReplyDelete
  27. hahahaha tp istri mn yg bleyh saba kn bile somi tcyg dplok org..tape cik eyriqz, tu tnda dia syggggggggggggggggggg kamo...peace no war!!!

    ReplyDelete
  28. nsb bini ok..hehe..klau x tido luar le gamaknye.ehehehe

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails