January 3, 2012

Isteri Gembira Sesi Solekan di Akademi Red Glow

Maaf, baru sempat updatekan entri ini. Awal bulan lepas, Isteri mendapat jemputan dari Akademi Red Glow untuk menghadiri sesi solekan di sana. Special thanks to Redmummy, eyriqazz dptkan invitation untuk Isterini dari FB Redmummy.

Sampai disana, semua gambar dibawah diambil oleh Isteri. Tunaikan hasrat Isteri, timeni eyriqazz pi layan wifi/Internet di Mcd. Takpelah, bukan selalu kan? Takkan asyik-asyik Isteri nak kena berkorban demi Suami?.

Entri ini berdasarkan pengalaman yang diceritakan oleh Isteri Eyriqazz :


Isteri dan Alisya di Akademi Red Glow Shah Alam

Amboi-amboi anak Papa

Inilah Model Terbaru Akademi Red Glow. hik3,just kidding

Sesi Penerangan dan Introduction

Model Hari Itu. Cantik kan?

Yang ni After Make-Up Rasanya

Antara kelas Make-up yang dianjurkan
Akademi Red Glow
No 17-B, 2nd Floor,
Jalan Tengku Ampuan Zabedah E9 / 9,
Seksyen 9 ,
40000 Shah Alam,
Selangor Darul Ehsan

Overall, wifey cakap best juga kelas make up ni. For me, asalkan dia suka, saya follow je. Cuma just nak kasi feedback la sikit. Rasanya official website Red Glow ni kena revamp skit, so nampak lebih profesional untuk menarik lebih ramai potential customer especially new customer. First Impression tu penting kan?

Next time kalau nak jemput isteri lagi, jemputla ya. Huk3, kadang-kadang berdesing juga telinga ni bila wifey cakap kenapa Papa tak dapat Invite make up or produk make up cam Kak Ina KL selalu dapat tu? Huk3, sayang, Papa ni Blogger lelaki, bukan blogger pompuan, of course la tak dijemput...

P/s : Si Suami memang mengidamkan Isteri yang sentiasa nampak cantik di hadapan/mata mereka. Tak gitu? 

12 comments:

  1. tak dapat bayangkan kalau bro sendiri pergi event make up. keke

    ReplyDelete
  2. macam pernah dengar..rasanya Kak chik ella pernah wat n3 pasal ni..

    ReplyDelete
  3. wah... si kecik pon pergi jugak..haha

    ReplyDelete
  4. me teringin gak nak join kelas make up :p

    ReplyDelete
  5. bro.... kalau wife jadi blogger rasanya sure ade peluang dia nak dapat pegi event pasal kecantikan.... ;-)

    ReplyDelete
  6. oo.. make up ni yek.. best2.. terlepas peluang nak dpt.. huhu..

    ReplyDelete
  7. make up utk suami, apa salahnya kan.. perlu tahu jugak skil ni..

    ReplyDelete
  8. kiki..kalau suami dapt invite make2 mcm ne mesti cikgu dah tukar jantina kiki...

    ReplyDelete
  9. pompuan + make-up kan ala2 bestpren! hehe..mesti la best! hehe..i was there too.

    alisya sgt cute! duduk sebelah dia ms lunch time...pandai borak! hehehe...skali skalan if ada invite mcm nie lg sy ajak kak azwa bole x? :)

    http://luvtanya.blogspot.com/2011/12/tq-akademi-redglow.html

    ReplyDelete
  10. femes la red glow nih..hari tu dah masuk paper..dalam blog kak red pun ada cita..

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails