January 3, 2012

Jalan-Jalan Cari Makan | Johnny's Restaurant

Salah satu tempat makan stimboat kegemaran kami adalah Johnny's Restaurant. Lokasinya pun tak jauh dari rumah, biasanya terjah di Jusco Wangsa Maju :


Pilih Ala Carte.Yang set pun ada. Ada kuah sup dan juga Tomyam. Biasanya ambil sup je

Nyam2, sedia untuk dimasak

Sabar,sabar, sedap,sedap...Hik3
Pelbagai pilihan untuk dipilih
Sambal ladanya terangkat
Sambil pekena teh panas. Syok jugakk
Slurp,slurp..Sedap Papa. Tempat ni memang favourite Isteri

Harganya for me agak mahal laa skit. Air kosong pun nak charge kan?

Overall memang sedap, my favourite telur burung puyuh cuma overall harganya for me agak mahal la skit. Apapun, tepuk dada,tanya selera kan? Sometimes kegembiraan bukannya boleh diukur dengan wang ringgit. Once in a while bawa keluarga ke tempat camni apa salahnya kan? 

Johnny's Restaurant Jusco Wangsa Maju

P/s : Amcam, pernah terjah Johnny's Restaurant? Apa pandangan anda?

29 comments:

  1. Nyummy... Rase lapa la pulak tau...

    ReplyDelete
  2. saya pun suka tapi hubby tak berapa suka sangat, tak pernah pergi dengan family.kawan2 pernah la :)

    ReplyDelete
  3. suka jugak makan kat johnny. best sangat-sangat..!!!!

    ouh ye, jemput tengok kain pasang online yang murah dan berkualiti di bermula dari harga rm3-rm50 sahaja!!!

    http://coretanharapan.blogspot.com/2012/01/latest-at-dewarisan.html

    ReplyDelete
  4. suka johnny's..sos steamboat sgt sedap..tp skarng dh tkbole guna jusco card ifnot leh dpt 10% diskaun tp kalo ada card alligator bole dpt 15%...:)

    ReplyDelete
  5. nad nak belajar dari teacher..menuntut ilmu dari jauh ni..:)

    ReplyDelete
  6. yess..saya paling suka makan kat johnny!
    paling suka sambal dia yang ada bijan tu..mmg selalu sgt mintak refill..hehe..

    ReplyDelete
  7. suka makan johnnys coz sihat,tak berminyak, leh kurusss la pendek kata hehehehe! :)

    ReplyDelete
  8. wah! entry yang bagus, blog ni pun lawa, keep up the good work! :D

    ReplyDelete
  9. ah ah pernah.sos lada dia memang sedap tak tertahan...GTO pernah try nasi goreng dia? wahhhh berbaloi

    ReplyDelete
  10. salam

    terbaik. mmg nampak sedap..
    #Untungla.. nak makan gak haha

    ReplyDelete
  11. memang mahal and agak tak berbaloi.. kalau nak murah and berbaloi giler boleh layan flamming steambot!! terbaik!!

    ReplyDelete
  12. tempat fav ni... tp pegi time gaji la.. hihih...

    ReplyDelete
  13. tak pernah lagi makan di JOhnny's ni..

    dah lama juga tak pekena steambot..

    ReplyDelete
  14. pergh.cam terangkat je stimbot dia.hoho

    ReplyDelete
  15. nanti bro kasi ejas untuk buat geng blogger buat coverage...

    ReplyDelete
  16. memang suka ngan johnny, memang sedap

    ReplyDelete
  17. belum pernah try lagi. ada masa nanti..memang nak try.

    ReplyDelete
  18. pernah pergi 2-3 kali, tp semua org belanja..pergi sendiri, byr sendiri belum lg

    ReplyDelete
  19. dulu suka makan jugak kat johnny,
    tapi lepas cek & ensure diorang ni confirm takde halal Jakim, kitorang lama dah tak pergi.

    ReplyDelete
  20. The BEST. Memang port saya melepak dengan AWEK lepas tengok wayang.

    ReplyDelete
  21. Tempat fevret saya. Johnny memang the best! ^^

    ReplyDelete
  22. biasanya makan ambil set terus senang cerita...

    ReplyDelete
  23. aik dah ada gov charge ada lagi service charge?pelik

    ReplyDelete
  24. hoho suka jugak makan kat sini, byk kah juscokan? harga dia memang overprice sikit.. dan hari tu termakan ayam lama, tak taulah dan buduk atau terlebih perap, so sekarang dah tak makan dah...

    ReplyDelete
  25. lama dah tak gi johnny's..duk layan maeps plak

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails