January 6, 2012

Jalan-Jalan Cari Makan | Mee Rojak Port Dickson


Mee Rojak Port Dickson, nampak sedap dan menggiurkan
Tambah Ayam. Fuhh, Memang meleleh Air Liur dibuatnya
Isteri kempunan. Ikut-ikutkan. Sampai ke Port Dickson eden terjahi weekend lepas
Nyam-nyam, serius sedap Papa. Nyam2.. 

Sambil pekena Cendol Pulut di tengah hari panas-panas. Fuhh, cair...
Di bawah pokok. Angin bertiup sepoi-sepoi
Rojak, Cendol ,ABC pilihla saje pilihan anda
Lokasinya : Bandar Port Dickson, depan Restoran Pizza Hut

Fuhh, sometimes makan di tepi jalan camni, di bawah pokok angin bertiup sepoi-sepoi bahasa ditambah dengan harga yang sangat berpatutan membuatkannya ianya much more worth it dari makan di Hotel bertaraf 5 bintang. Rasanya, fuhh, antara Mee Rojak paling sedap pernah eyriqazz rasa.

P/s : Kat mana lokasi Mee Rojak yang sedap area KL/Selangor ni ya?

23 comments:

  1. sedapnya makan cendol pulut. erm,sape makan McD tuh? alisya ke

    ReplyDelete
  2. terbaik ni.. jauh pulok nak pergi

    ReplyDelete
  3. fuhh terasa sampai sini angin sepoi2 bahasa tu.... sedapnyerrr

    ReplyDelete
  4. bro...kalau eden makan kat warung tepi jalan pun boleh...janji sedap rasanya....hehehehe

    ReplyDelete
  5. terliur la pulak bila nengok ni..

    ReplyDelete
  6. terus lapar lapar bila tgk pic tu...

    ReplyDelete
  7. nyum..nyum.....

    nak jugakkkkk..lama x mkn rojak nih.
    nmpk mcm kuah tuh sedap!

    ReplyDelete
  8. Rojak dengan cendol dia memang tip top masa singgah dulu. Hujung minggu ni nak pergi PD, boleh singgah. Tq sebab ingatkan.

    ReplyDelete
  9. hampeh tul.. buat aku lapar!!! hahaaha

    ReplyDelete
  10. cendolllll... alamak dah tak boleh nak makan kena cabut gigi dulu... huhuhuu

    ReplyDelete
  11. kalo shah alam, rojak karim kot ;p rojak yang jual pakai van tu dan ada abc jugak.

    ReplyDelete
  12. huyoo...nmpk sdap...
    tlan air liur dh...hehe

    ReplyDelete
  13. owh sedapnye...ptg2 yg panas dering ni mmg sedap pekena cendol..

    ReplyDelete
  14. tempat nie dkat ngan stesen bas PD kan? da sampai dulu...

    hehehe (^v^)

    p/s:dulu dkat blakang Kolej MAHSA PJ, ade jual rojak + cendol yg sedap mcm gini jgak bro, seriess...

    ReplyDelete
  15. rojak tu sedap...tapi perkatan Nyam nyam tu yang paling best sekali...boleh pinjam ayat ni tak :)

    ReplyDelete
  16. lepas baca je entry ni terus pegi cari rojak after balik kerja. hahaha. memang gila tempting!

    ReplyDelete
  17. Kami yang membaca ni pun terasa ingin menjamahnya.. :)

    ReplyDelete
  18. adoi...sedapnye...tp jauh pulakk..huhu

    *penah makan yg dekat kepong punya?? mabelles jugak!

    ReplyDelete
  19. pehh, cencol pulut tu yang tak tahan tengok..

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails