January 16, 2012

Menjamu Durian di Shah Alam

Selepas pekena Mee Ketam, terusla terjahi Gerai durian depan I-City Shah Alam. Tunaikan hasrat adik lelaki yang teringin sangat nak makan durian. Hik3, understood, student duit PTPTN mana cukup kan?


Fuhh, isinya menggiurkan. Rembatla 3 biji makan 4 orang
Sedap....Gembira bila tengok adik dan wifey ku berselera makan durian. Hik3, pregnant2 pun ada hati nak makan durian? Malamtu, tidur ber aircond laa jawabnya
Santai. Pilih, kopek, makan....Tak puas hati suruh kopek yang lain
Santai....Malam-malam pekena durian
3 biji RM10 ada
2 biji rm10 pun ada
Kalau nak yang lagi kaww, pekena la Durian Musang King, RM22 sekilo. Umm, takpelaa...next time
Jemput makan. Jangan malu-malu....Hik3..

12 comments:

  1. sabar jer laa..menjejez air liur :p skang dah tak lalu situ dah. kalo dak hari2 lalu.

    ReplyDelete
  2. sedapnyer...feveret forever ni

    ReplyDelete
  3. aduh tak boleh tahan.. confirm balik ni aku nak beli sebiji.. heheehe

    ReplyDelete
  4. wahhh makan besar nampak.lagi-lagi dapat durian yang isinya kuning, perghh sedap hingga mjilat jari ;p

    LATEST ENTRY: Updated : Jalan-Jalan Cari Pasal

    ReplyDelete
  5. teringin nak makan durian macam dulu.. makan kat gerai.. tp skang ni tak boleh dah, tak sesuai sbb ada anak2...

    tp selalunya beli durian 3biji RM10 syahduuu dpt rasa macam2...

    ReplyDelete
  6. laaa ...depan rumah saya ja ni bro..sy dok flat pkns depan tuh...klw tau bleh bro blnja..haha

    ReplyDelete
  7. weh baik p makan durian kat SS2 tu doh.lagi murah. RM10 for eat all you can.puas hati.baru jer pergi hari tu,setail giler! hehe
    tapi apa apa pun, gambar ko ni berjaya menybabkan aku berasa begitu lapar skrang! waaa :'(

    ReplyDelete
  8. pehh..tgk je la..makan memang takleh makan le..kikhih

    ReplyDelete
  9. baru lepas makan hari sabtu lepas..mmg sedap..

    ReplyDelete
  10. lu bikin panas!!! lu bikin panas!! seb bek gua leh sabar lagi. kalo tak, ini malam juga aku terjahi durian depan i-city tu.. huhuhu..
    adddoooiiii... gua hantu durian!! muahaahahahaaaa

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails