January 16, 2012

Thanks Nuffnang for Making My Life Happier


For the past 2 years, sejak saya join dan mengenali Nuffnang, Nuffnang Always make My Life happier. Boleh dikatakan kesemua yang ada bersama Nuffnang telah saya kecapi. Rakan-rakan blogger, Income Blogging, Buffered Earning, Advertorial, Featured Bloggers, Sharing Session, Coffee With Nuffies, NAPBAS, Hadiah-hadiah menarik antaranya IPAD 2, Percutian ke Sabah fully sponsored, LCD TV, dan pelbagai lagi. Juga event-event yang menarik yang menguja hati yang banyak mengubah hidup seorang "Insan yang agak pemalu ini" dan juga tidak mempunyai rupa yang kacak hanyalah bermodalkan "Misai Lentok penulisan yang mengikut gerak hati"

Nuffnang give me a lot of things tapi apa pula yang pernah saya beri kepada Nuffnang selain memberikan sokongan dan menulis entry? .  So, sempena Introduction Wang Kertas Malaysia Siri Baharu, inilah cenderahati yang tidak seberapa dari saya kepada Nuffnang . Psst, ini bukan rasuah ya..Kalau nak menang Wang Kertas Baharu juga, jemputla join SINI


Thanks Nuffnang for Making My Life Happier ( Credit Picture Here )

P/s : There Are Somethings Money Can't Buy...I.e Wonderful Moments with Nuffnang....

13 comments:

  1. Terbaik bro... Murah rezeki.. Memang nuffnang selalu buat kt happy.. Tak salah sesekali kt happykn nuffnang juga..

    ReplyDelete
  2. the more u give,the more you will receive!
    bagus betul buat bende camni.moga lagi murahlah rezeki pasni... :)

    ReplyDelete
  3. seronok tengok u all yang berjaya dalam blogging.. me tak berbakat nak blogging banyak2.. masa tak dak :) semoga terus berjaya bersama Nuffnang

    ReplyDelete
  4. abang iman.. boleh tak saya mintak tandatangan awak.. saya minat blog awak.. hari2 saya baca blog awak.. terima kasih kepada nuffnang juga!! jom kita terjahi nuffnang!

    ReplyDelete
  5. bagi nuffnang full set ke bro? huhu..anyway,kagum dengan pencapaian blog eyriqazz.com ni..tahniah!

    ReplyDelete
  6. #Rozuan Ismail:thanks bro...

    #Myvitrd:Indeed...apalah sangat pemberian eden tu jika dibandingkan dengan apa yang saya dah dpt dengan Nuffnang selama ini?

    #shida'R :terimakasih

    #Mr.Clive:thanks

    ReplyDelete
  7. #KiD :hak3,siott je..nak eden suh "Mr Labuci" @ Je Jai belasah hang?

    #Em's Family :understood..tapi rezeki emy dimurahkan dengan contest2 pula kan?

    #Pamie : yang terbaik semestinya buat yang terbaik kan?

    ReplyDelete
  8. wahhhhh memang kesayangan nih :D

    ReplyDelete
  9. Gaya yang sungguh kacak la mamat kat dalam frame tue....hehehehe....

    ReplyDelete
  10. xbleyh thn tol ngn ayt ni "insan yg agk pemalu" tp cayalah! tebbaekkk!

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails