January 28, 2012

Mood Sedih Mainan Chipmunks Sudah Habis di McDonalds

Tengah hari tadi bawa Alisya ke McDonalds. Bukan main sedih dan teresak-esak dibuatnya apabila Mainan chipmunks yang dijanjikan sejak beberapa hari lepas sudah kehabisan stok di McDonalds. Syahdu,syahdu membawa diri :

Tak dapat chipmunks..Dapat cupcake pun bolehla

Orang cakap kalau sedih-sedih kena makan kan?

Oh Donut, tak berselera untuk makan....

6 comments:

  1. ciannya alisya xdpt mainan.......beli la kat mcd lain...

    ReplyDelete
  2. Memang di kbykan McD dah sold out benda tu......cari kt Mudah ada person yg nak juai complete set Cuba harga je tinggi skit tp kalau betul2 minat sure beli punnya......

    ReplyDelete
  3. sedih plak tgk muka alisha tu... huhu

    ReplyDelete
  4. kesiannya.. muka sedih je...

    * Boleh tahan besar donut tu... hehehe

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails

Hidupkan Untuk Memberi