January 28, 2012

Open Table Pekena Nasi Lemak Sedap

Semalam sempatla eyriqazz open table, jemput rakan-rakan blogger pekena Nasi Lemak Sedap di Jalan Langkawi, Setapak.  Sambil-sambil tu suruh wifey gorengkan keropok lekor Terengganu dan pekena sekali di sana :



Jemput Makan. Amy Sweetdarling @ Isteri Tokey Nasi Lemak. Kak Ina KL dan anak-anak 
Mat Joe datang lambat, tak sempat pulak nak snap gambar bila dah layan borak-borak..

Pilih-pilih. Semua sedap-sedap. 
Antara Lauk Pauk yang ada untuk Nasi Lemak Sedap ini boleh terjah : http://bit.ly/zNjYHc

Lauk Telur Puyuh. Favourite saya. Yummy...

Kerang. Bagus untuk orang cam saya yang "Darah agak rendah" ni... Hik3...

Berselera Manager Kak Ina KL makan. Fuhh, laris keropok lekor ...
Ole-ole buat yang datang, eyriqazz kasila keropok lekor rebus sebungkus dua untuk dibawa pulang
Total termasuk air 6 orang makan, hanyalah RM48 ringgit. Murahkan?

Nasi Lemak Sedap Jalan Langkawi saya terjahi lagi
Memang sedap dan memuas hati
Jemput datang dan rasai sendiri
Cuba sekali tentu nak datang lagi dan lagi

9 comments:

  1. http://wanwidget.com/
    serius nmpk menyelerakan

    ReplyDelete
  2. ce try nasi lemak 'makcik blonde' kat desa rejang tu.. pun sedap juge..

    ReplyDelete
  3. sedapnya sambal kerang tu! tergoda...

    ReplyDelete
  4. Eyriqazz and family dah jadi regular customer hehehehe... thank you sbb payung kami² ni malam tuu...

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails

Hidupkan Untuk Memberi