January 28, 2012

Hanis Zalikha dan Eyriqazz di NST

 Amboi...Muke Masuk Paper NST ye...Tahniah my bro...Kwan opis yang bagitau... Kalau x, x perasan juga... -Dari Adikku semalam-


Fuhh, punyalah excited..Tergigil-gigil mencari NST tapi ofis eyriqazz takde NST la pula. Dah subscribe The Star... Mesej sana,mesej sini nak tau apa kisahnya..Yerlah, kot-kot menang Kereta ke, cabutan bertuah ke...Rupanya :


Hanis Zalikha dan Eyriqazz di NST... Ehh, Kekasih Rozita Che Wan tak jadi pun ada, Nani Rostam, Tey Cindy, Kenwooi, Diese (meet her masa Coffee with Nuffies) dan ramai lagi...

Bukan setahun, mahu makan bertahun-tahun ni wajah riak ini..... Kih3...Yang buruk itu datangnya dari diri sendiri yaa...

P/s : Alamak, muka berminyak laa..Any recommendation pencuci muka terbaik ? Hihihihi.....

23 comments:

  1. wou..tahniah bro...dapat masuk NST...kembang semangkuk ar tu...

    ReplyDelete
  2. Hahaha..Sejarah tuhhh..Ada Masalah dengan Muka Berminyak gunalah AXION..miahahaha

    ReplyDelete
  3. Tahniah!
    Aku tumpang glamer,,, hihi

    ReplyDelete
  4. pakailah Loreal..kerana dirimu bgitu bharga :) congrats

    ReplyDelete
  5. hebat!heee...congrates eyriqazz~

    ReplyDelete
  6. Tahniah di atas pengiktirafan yang diberi. Semoga terus menulis entri2yang lebih bermutu dan berkualiti pada masa1 yang akan datang.

    ReplyDelete
  7. Terbaiklah bro... lebih sejuta orang tengok muka ma tiger semalam... Jejai tidur malam peluk paper NST tu.. hehe

    ReplyDelete
  8. woahhhhhhhhhhhhhh :D wajah2 bloggers hebat tu. hehehe ;)

    ReplyDelete
  9. Wah..seronok tu muka masuk paper..

    ReplyDelete
  10. weeeeeeee...bes cam retis plk dpt masok paper :)

    ReplyDelete
  11. takpe bro... yang penting nie salah satu yang jadi motivasi untuk jadi better blogger kan

    ReplyDelete
  12. Dasyatlah....bile nak jadi mcm bro pulak ae??verangan bolehlah...

    ReplyDelete
  13. tahniah bro..
    muka berminyak pun xpe,yg penting dapat masuk paper..

    ReplyDelete
  14. tahniah beb...kak sha masuk the star je ms event iptv..huhu..smoga terus gemilang

    ReplyDelete
  15. macam best jer kan... tahniah bro..
    in advance me take the tq wishes... hehehe

    ReplyDelete
  16. Aku dah terlepas kapal dah ni...tapi memandangkan bro kata mau makan setahun (aku rasa wajar extend lagi utk beberapa tahun...heehe), aku nak jugak ucap tahniah...mmg terbaiklah bro!

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails

Hidupkan Untuk Memberi