February 1, 2012

Terima Kasih Kepada Rakan Blogger


Terimakasih Kepada Rakan Blogger. The power of backlinks sampaikan bandwith limit exceeded. Skim Sara 1Malaysia mencetuskan kontroversi. Halalke, haramke? Umm, too good to be true. Malas nak fikir panjang, dunia akhir zaman. Mandi Kolam Lagi best... Sejuk dan nyaman.Takpun Pekena Nasi Lemak Sedap pun best juga. 

Makin famous rakanku ini. Penangan Jumpa Abang Ensem sampaikan sepet mata dibuatnya gadis itu. Umm, pakai ilmu apa mengayat bro?.30K dalam setahun, nampak lumayan, mungkin ada Rahsia yang boleh dicungkil dari Rahsia 14 Buah Rumahku Terbongkar

Namun, dalam kita bergembira, Ada Rakan yang tengah bersedih. Blog Dijangka Bersawang, tabahkan hati kuatkan semangat bro. We will always be with you,dimasa senang or dimasa susah. Oh, dah lama tak masuk List Top 10 Link Referral .

Bermingle-Mingle tak ajak kita
Kari Ayam nampak menyelera
Carrot Cake pun terliur sama

19 comments:

  1. memang penulisan bro cukup kreatif

    ReplyDelete
  2. rakan blogger dan menjadi rakan akrab di alam maya..

    ReplyDelete
  3. terima kasih yang tak tehingga jugak buat otai otai blogger yang nurul hormati sekalian.. jasa dan nasihatmu akan tetap tepahat dalam hati.. terima kasih :-)

    ReplyDelete
  4. suka pantun2 ne boleh geng dgn osbonla cikgu gto ne

    ReplyDelete
  5. terima kasih untuk yangbaik?
    Oh!!! sama2 kembali kerana beri peluang untuk berblogging...

    ReplyDelete
  6. Terbaik bro ..terima kasih ...susunan ayat yg sgt kreatif

    ReplyDelete
  7. u've always been my sifu in blogging :) terima kasih dari hati :)

    ReplyDelete
  8. nice one bro.... teringat aku bila tengok AJL aritu bila Faizal Ismail gabungkan semua tajuk lagu finalis jadi satu cerita....

    ReplyDelete
  9. terbaik la...jeles sy tgk bro..sungguh kreatip bila buat entri.

    ReplyDelete
  10. wah.. nama pun sifoo.. of kos cara penulisan pun ada keunikan.. btw.. nanti i ajak mingle2 kat mee ketam yek? wink!

    ReplyDelete
  11. #Sharinginfoz :bro pun apa kurangnya

    #JMR:Indeed

    #Anonymous:sama2

    #Muaz Faris :thanks bro

    #BABY(MAMA AMANA&ARIEF):hik3,pantun serkap jarangje

    ReplyDelete
  12. #shahdiana:thanks

    #yangbaik:hik3,one day maybe?

    #Lin Azlina : biasaje

    #Kid ;bro pun apa kurangnya

    #Zarul Umbrella : idea datang dari entri bro..so,thanks to you too

    ReplyDelete
  13. #Mama Zharfan:nak tangis

    #Hazman : main bedalje ni bro...

    #miss eyza : just express urself

    #kimmie : thanks

    #madammondoq :dah2, majuk2..kih3

    ReplyDelete
  14. teringat masa gathering kat the mines!*tetibe* tp masa tu pertime jumpe bro.sifu :)

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails