February 24, 2012

Cabaran Anjurkan Contest di Blog

Fuhh, kusangkakan join Contest dan cabaran untuk memenangi Contest dah cukup mencabar. Namun, cabaran anjurkan Contest tak kurang hebatnya. Blog Contest Kebaikannya . No pain, no gain kan?


Antara cabaran anjurkan contest antaranya nak pilih tema yang sesuai untuk contest, hadiah, pemenang, dan tak kurang hebatnya :


Cabaran time nak poskan hadiah

Ini antara hadiah yang baru siap diletakkan di dalam sampul.Lebih sejam juga ni . Hadiah Wang Kertas Baharu Contest sebelum ini yang dianjurkan. Ni belum lagi nak kena fill in di borang pos laju, nak kena pos ofis time lunch or after ofis hour, beratur, dan harap-harap this time takdela hadiah yang Missing in Delivery cam kes Sebelum INI . Nasib baik ada extra.

Hik3, lebih mudah kasi hadiah top up/cash kan? Namun, for me, apa salahnya bersusah2 skit dan sebagai tanda penghargaan hadiah yang lain skit kepada pembaca/pemenang yang sudah bersusah payah join Contest kita kan?

25 comments:

  1. banyaknya..ada tak terselit nama saya kat situ. hehehe :)

    ReplyDelete
  2. kalau ke pejabat pos, saya akan ambil banyak2 borang pos laju supaya masa akan datang kalau nak pos sesuatu, isi je di rumah.. pastu ke pejabat pos hanya terus beratur saja....

    ReplyDelete
  3. amboii.. dah bersemangat nak reply komen bila ruang komen ni dah upgrade yek?

    mmg cabaran nak pos hadiah pemenang tu.. i dah rasa.. huhu...

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan,kan? hik3..mestila lebih bersemangat..ni jealous tgk komen2 di blog u laa..hak3

      Delete
  4. Hadiah berbentuk produk fizikal akan lebih dihargai dan punyai nilai sentimental bagi pemenang....

    ReplyDelete
  5. syoknye tgk kalo la sy salah seorang pemenang bukan pengalah..hahaha..
    maceh hadiah da dpt semalam yg pantun tu.. :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. takpe2..more contest to come dari eyriqazz.com

      Delete
  6. wah banyaknya hadiah, seronok mereka yg bakal terima hadiah tu.

    ReplyDelete
  7. Wah banyak tu... rasanya paling jenuh nak tulis dekat borang pos laju tu bro.. hehehe.. ni lebih dari 10 pemenang ni.. hehehe

    Tapi kata orang tanpa mereka yg dalam sampul tu siapalah kita kan..

    Jgn lupa alamat umah aku sekali ye.. hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. hik3...dah2...poskan borang panggilan hangit utk bro...

      Delete
  8. bila nak dapat hadiah dari eyriqazz, dah dpt top up jer hr tu :p

    ReplyDelete
    Replies
    1. hik3..rajin2kan join contest eyriqazz,kalau ada rezeki tak ke mana kan?

      Delete
  9. Runagn komen dah lain.. NI yang suka ni.. lagi bertambah rajin nak komen.. hihihihi.. ;)

    Harap2 ade lagi rezeki nurul ngan Blog ni.. hehehe ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. InsyaAllah, kalau ada rezeki tak ke mana kan?

      Delete
  10. wah style lah ada ruang reply komen kat blog eyriqazz...

    anyway bestnya pemenang contest eyriqazz..kak sha pun tumpang suka..hihi

    ReplyDelete
  11. Jemput2 meriahkan lagi in the future..

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails