February 27, 2012

Geng Petak-Petak

Anyone else wanna join Our "Geng Petak-Petak" ?

38 comments:

  1. nice one.hohoh...nak join tapi takde baju petak2 lak.hahaha

    ReplyDelete
  2. Replies
    1. haha..gurau jela..trend skrg polkadot bg prmpuan..but laki xtau la..:p

      Delete
  3. patut korang baring.. kitorang main dam kat atas baju2 korang ni.. hahaha

    ReplyDelete
  4. Chinese blogger tu Tian Chad Chen ke? sebab dia mmg suka pakai baju petak-petak!

    ReplyDelete
    Replies
    1. yup..tianchad laa tu....sebelah dia husband ciklilyputih.com

      Delete
  5. abah saya pun kemeja dia banyak yg petak-petak. ahaks.

    ReplyDelete
  6. hehe sepesen jer petak2 semua nie...dan yg pasti ada 3 warna malaysia... (~_~)

    ReplyDelete
  7. bro.. mana hadiah lucky draw itteeww?? Ipad? iphone?? haisshhh..

    ReplyDelete
    Replies
    1. ada2..tapi dia announce nama hisyamudin .... kitorang cakap dah balik..annouce lagi, kuah sumi siakap pula,pun dah balik....so, dptla kat je jai...keh2...

      Delete
  8. hensom bro.. dulu aku ada juga baju petak2 ni.. sekali aku pakai wife aku kata macam orang tua.. terus stop pakai.. hehehe.. tapi hang pakai boleh tahanlah.. hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. ohh, je jai tak pakai baju petak2..so aku assume memang bukan baju orang tua..kalau tak sure dia dah pakai..hik3....

      Delete
    2. Ohh memang sesuai untuk orang yang berumur 50 tahun keatas yang ingin kelihatan muda seperti Mat Petak..hehe..

      Delete
    3. Hahaha.. aku tak cakap ye... kira orang tua nak berjiwa mudalah ni.. hehehe

      Delete
  9. memang dah pakat ke?
    cantik pulak tu susunan masa bergambar :)

    ReplyDelete
  10. Dapat Gelaran Baru Mat Petak...miahaha.. Phewiittttt abam..abam nak sain..hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tahun 2011 = Mat Tiger..... Tahun 2012 = Mat Petak... hahaha

      Delete
  11. Replies
    1. dam aji boleh.. main chess pun boleh.. hik3

      Delete
  12. Aku pulak.... dah budget nak elak pakai baju nie....alih2x...sama lak ngan jocko...hahahaha

    ReplyDelete
  13. Pheeeewiiittt hansome ah, petak2 warna biru lagi.. hehehehe ;)

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails

Hidupkan Untuk Memberi