February 27, 2012

Je Jai Feeling Blues Diserbu Peminat


Peminat No. 1 Je Jai (depan Je Jai) : Awww, tak sangka laa dapat jumpa Abang Je Jai di sini malam ni...
Serius, saya minat gile kat abang Je Jai...Bila abang je jai nak bikin album?
Je Jai : Ehh, malula saya awak cakap camtu...Rasa cekudal dan nak terkucil dalam seluar ni..

Sumi : (Jeling-jeling)...Malam ni kalau aku jual black magic,sure lakuni....
Daydeck : Ehh, apsal MC tu muka cam aku? Pelanduk dua serupa ke?

Eyriqazz : Baju Petak-petak bukan untuk orang tua ya....Hik3...

37 comments:

  1. Hahahahahammmpeh.. gua ingat laen kali to be safe kena pakai topenglah..ramai sangat papparazzi..miahaha

    ReplyDelete
  2. babah jejai selalu nak curi ambik gambar.. hahahaa..

    lagi gambar Mat Tiger di http://shakiddo.com/gambar-event-di-nuffnang-5th-birthday-party/

    ReplyDelete
    Replies
    1. hak3..lepas ni confirm ada entry balas dia tu bro...

      Delete
  3. hai abg eyriqaz, mlm td ada nmpk abg, tp segan nak tegur =) LOL

    ReplyDelete
    Replies
    1. lorr..apsal tak tegur?memang muka saya tak hensem,tapi saya okje bila ditegur...keh3...

      Delete
    2. saya baru nak tegur eyriqazz.. hehehee

      Delete
    3. Saya pun malu nak tegur!hehehehe

      Delete
  4. wow..xnmpak rupa dah..nampak blue je suma..hakhak

    ReplyDelete
  5. gambar jejai buat muka cekudal ada tak? hehehee

    ReplyDelete
    Replies
    1. alamak..tak sempat nak rakam pulak....kena tanya suami madam..hazman tak sempat amik ke?

      Delete
    2. dah transfer ke laptop aku.. takde lak tengok..

      Delete
    3. aiseh..camno ble takde ni?hik2..

      Delete
  6. alamak tu jejai ker tutp2 muka tue...dah mcm takut pencegah maksiat rakam gmbr jer hihi...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hik3..je jai laa tu..takut3..blakang kaunter tu dia sorokkan rozita che wan..hahahaha...

      Delete
    2. hahahahaaa... lawak laaa pulak.

      Delete
  7. al maklumlah retis kan..mestilah semua nak gi kat dia

    ReplyDelete
    Replies
    1. nak buat camne..dahjadiretis member2 pun dah tak layan..hak3...

      Delete
  8. asal semua biru je bro.. hehehe.. ko buat aku teringat balik baju kotak2 aku tu.. kalau ko nak tahu aku first time jumpa wife aku pakai baju petak birulah beb.. hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Semua birula coz temanya memang biru... Hak3, memori lama mengungkit kembali?First time jumpa wife ko ke first time jumpa kekasih pertama? Tuh yang wifey ko tak suka pakai baju petak2 tu?Huwa,huwa,huwa...

      Delete
  9. hehehe agree, baju petak2 bukan hanya untuk orng tua

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ahaks..bukan2,baju petak2 bukan utk orang tua..tapi baju orang tua sememangnya utk je jai dan sumijelly...keh3

      Delete
    2. hahahahahaahaa sumijelly pakai baju kotak2 la pasni. lalalaaaaaa....

      Delete
  10. oit........ apa pasal aku di kaitkan?? hamnpeh kooooo..............


    Sumijelly.com

    ReplyDelete
  11. Replies
    1. Je Jai memang retis..kalahkan rcw..hik3

      Delete
  12. 1st time join nuffnnag punye event malam tadi.. memang best.. dan blogger2 ni semua nye sporting2.. terbaik!!!

    p/s: tapi still lagi malu2 nak tegus Abg Eyriqazz ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hik3..malu2? kalau ngan AE malu2 ok la..

      Delete

Related Posts with Thumbnails

Hidupkan Untuk Memberi