February 28, 2012

Memang Tak Ada Lelaki Sehebat Aku


Kesetiaanku Diuji Lagi. Lafaz-lafaz cinta dari gadis itu membuatkan hatiku tidak keruan. Cantik,memang cantik Orangya. Ohh, Patutkah Aku Curang? Ohh, Ku tahu, memang tak ada lelaki Sehebat aku. Hensem tiada,manis dan kata-kata yang mampu melembutkan hati wanita di luar sana, mungkin ada...

Oo baby baby
Jangan kau marah sebab ku tolak
Ku tahu kau cantik
Ku percaya kau baik
Ku yakin pasti ada
Lelaki yang tertarik
Oo baby
Jangan kau dendam sebab ku enggan

Bercinta aku mahu
Tapi tidak denganmu
Ku sudah ada satu
Isteri yang setia padaku


Maaf, Cintaku Hanya Untuk Isteriku....

P/s : Memang Tak Ada Lelaki Sehebat Aku, tapi yang lebih hebat ramai di luar sana.... Entri ini sama dengan entri-entri sebelum INI...

30 comments:

  1. pompuan tu kena tipu ke? sentap semacam je..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hik3..sila tgk mamat baju kotak2 itu

      Delete
  2. siapakah gerangannya gambar kat atas tu?

    ReplyDelete
  3. uish..sungguh menawan kalbu renungan awek first tu.hoho

    ReplyDelete
  4. Replies
    1. apakah?hik3...tunggu entri seterusnya

      Delete
  5. Replies
    1. adA2..perhatikan betul2 mamat pakai baju petak2 dlm phone awek itu...

      Delete
    2. tak sama laaa bro.. ye ke?

      Delete
    3. hak3..perhatikan betoi2..gambar muda2 memang lain..kih3..

      Delete
  6. Replies
    1. hanya jauhari yang mengenal manikam...kih3..

      Delete
  7. Uihhh..gambor dalam HP tuh, baju dah hampir sama..tahu dek wife nie sure kena ikat kat tiang..mahu sehari semalam lu kena buat pole dance bro..wakakaka

    ReplyDelete
    Replies
    1. syuhh,syuhhhh...diam,diam....keh3....

      Delete
  8. Jgn bagi sidia merajuk lagi bro.. hehehe.. jgn cuba curang... nanti malam tidur kena Potong baru tahu.. hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Miahaha..mana boleh curang...si isteri itula pengerang jantung eden

      Delete
  9. Ape ni? kat blog KID pun ade.. x sabo nak tahu sambungan dia.. ;)

    ReplyDelete
  10. ishhhh teruknya awek ni...wife kamu tak macam ni kan..

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails

Hidupkan Untuk Memberi