February 28, 2012

Magnetism Jigsaw Buat Alisya

Ke Mana Tumpahnya Kuah Kalau tak ke nasi kan? . Kalau Mamanya minat sangat kumpul fridge magnet, Alisya pula merengek-rengek minta dibelikan Magnetism Jigsaw semasa berkunjung di Motherhood Expo di KLCC. Sayangkan anak turut-turutkan, terbang RM40 buat anak tersayang.

Papa Nak Main? Jom Papa
Bukan main kusyuk lagi
Yang ni kat sini, yang ni kat sini..Papa dok diam-diam...
Terima kasih Papa...Sayang Papa...

P/s : Antara kegembiraan seorang ibu/bapa, apabila melihat anak gembira....

24 comments:

  1. aloooo comelnye alisha.. Bro Eyriqazz wife abg dah pregnant brape bulan? bila due?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Macam papanya kan? Dah nak masuk 8 bulan..due 24.4...jgn lupa hadiah ya..hik3...

      Delete
  2. senyum je duk main bende tu...dia nak bergambar tu

    ReplyDelete
    Replies
    1. hik3..mood tengah ok..senang skit nak suruh bergambar

      Delete
  3. comelnya dia main :)boleh dibeli jugak satu ni.

    ReplyDelete
    Replies
    1. beli jgn tak beli..selain tu boleh guna papan menulis guna kapur

      Delete
  4. bestlah main jigsaw puzzle ni..

    ReplyDelete
    Replies
    1. best2...papanya pun dok sibok nak main sekali

      Delete
  5. yg penting Alisya happy, rm40 hinggit terbang pun xpe la. Magnetism jigsaw tu nampak tahan sbb materialnya baik.

    ReplyDelete
    Replies
    1. yup...sebelum beli tu dah nampak a few chinese beli..tuh yang lebih tergerak nak beli...

      Delete
  6. kita gembira bila lihat anak gembira...

    ReplyDelete
  7. Replies
    1. jemput ke rumah jadi babysitter alisya..boleh kami pi menonton cuci the musical lagi..hik3

      Delete
  8. lepas ni snap gambar bila alisya dah susun. nak tengok hasil kretiviti dia

    ReplyDelete
  9. kalau anak happy pastinya ibu dengan ayah dia pun akan happy sama.. betul tak bro..

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul2...Anak,anugerah yang tidak ternilai..

      Delete
  10. Bro : As long permainan tu boleh merangsang pemikiran alisya memang berbaloi untuk dibeli...

    ReplyDelete
  11. sangat praktikal... bebudak kat rumah tu duk ngadap peti ais jer kalau ada mainan magnet gini

    ReplyDelete
  12. Kalau anak main dan simpan baik-baik tak apa. Kalau anak saya sudah lama dia buat Boomerang dah. :-)

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails

Hidupkan Untuk Memberi