February 25, 2012

Give Away | Koleksi Wang Kertas dan Duit Syilling Limited Edition

Sticky post until 25 Feb 2012..


Give Away, Ada 3 hadiah Istimewa untuk dimenangi oleh 3 pemenang  :


1 Wang Kertas RM5 dan RM1 : Limited Edition
Keunikan : Nombor siri yang sama

1 Duit Syiling Malaysia Siri Ketiga.Limited edition

1 Syilling Peringatan Sempena Sambutan 50 Tahun WWF
(Dah check, takde dijual di Mudah.my)


P/s :Ketiga-tiga item ini memang menjadi rebutan bagi pengumpul duit kertas/syilling. Harganya pun mungkin meningkat in future :

Syarat-syaratnya :
1) Bantu YanmieOnline untuk memenangi GADGET PILIHAN
2)Retweet entri tersebut ataupun boleh retweet terus dengan menekan button dibawah ini
3) Komen di entri ini yang anda dah join
4) Tarikh tutup 11.59 malam25 Februari 2012
5) Pemenang akan diumumkan melalui random.org or cabutan bertuah yang mungkin dicabut oleh Alisya atau anak YanmieOnline .


* Just retweet, tak perlu buat entri....
P/s : Hadiah pemenang-pemenang sebelum ini, InsyaAllah akan diposkan minggu ini. Fuhh, adalah dalam 10 bungkusan lebih kot ni.

59 comments:

  1. Good Luck pada Yanmie. Saya dah retweet post tu. Semoga ada harapan boleh dapat gajet yang diimpikan. Amin..

    ReplyDelete
  2. sebelum ni dah masuk blog kak yanmie..tolong2 tekan butang like facebook,tweet,linkedin share tu ngan +1..semoga kak yanmie menang la,huhu..

    nak join GA ni kena buat entry ke tuan?

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha,ok tuan..dah retweet lagi sekali kejap tadi..hehe..

      Delete
  3. dah komen

    dah tweet

    dah join bro ^_^

    :)

    ReplyDelete
  4. Dah bantu Hans n Yanmie untuk menggapai impian mereka... Insyaallah harap-harap rezeki memihak kepada kedua-duannya. Aminnn..

    ReplyDelete
  5. Ok, sudah tweet. Sya dah join :D

    ReplyDelete
  6. Replies
    1. bolehje register twitter..kejap je...hik3...

      Delete
  7. saya dah join this contest. hopefully i can win the prize.
    live life to the fullest!!!

    draco_skull@yahoo.com

    ReplyDelete
  8. dahh join.. :D

    kalau twitter : @mra_mastura :)

    ReplyDelete
  9. ok konfuse.. tak prlu buat entry kan? just tweet, g+ dan komen kat sini je kan?

    ReplyDelete
  10. saya dah join
    rasanya kak yan leh menang kot coz usaha dan kreativiti kak yan memang menarik

    ReplyDelete
  11. Dah buat dah.. kot kot ada rezeki...
    Bro tak dapat ke untuk gadjet impian denaihati. Bukan bro punya point banyak juga ka?

    ReplyDelete
    Replies
    1. hik3..saya tak lepas pun...tak cukup point..blom cukup hebat cam diorang.....so,bantu2 rakan2 yang rapat...

      Delete
  12. alamak! saya takder twitter..
    tk dpt la nak support yan camni....
    :(

    ReplyDelete
    Replies
    1. boleh join..register je twitter di twitter.com ..kejap je..tak sampai 10 minit pun..

      Delete
  13. Ok.syarat-syarat aku dah patuhi dan buat. Kira boleh join la ni..hehehe

    ReplyDelete
  14. Telah ku tunaikan tanggungjawabku untuk Retweet.. heheh

    ReplyDelete
  15. Done retweet.. Juga dah follow dan like Page @ FB.. Berjaya ke link Gadget Pilihan.. Good Luck kan..

    ReplyDelete
  16. done. semoga hajat yanmie ingin memiliki gadget idaman beliau akan tercapai!

    ReplyDelete
  17. Euriqazz, sy dh join GA awak. dh RT entry k.yanmie

    ReplyDelete
  18. bro skg kita dah dalam era 2012 hehee..sila tukarr bro..tu tarikh tahun lpas ^_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. opss..timekasih tolong ingatkan..dah ditukar..

      Delete
  19. dah RT! goodluck! :)

    --
    Ruxyn
    www.ruxyn.com :D

    ReplyDelete
  20. disebabkan sangat senang GA ni, jadi saya pun dah RT.

    ReplyDelete
  21. sy da tweet bro...harap betul la sbb sy tak biasa tweet..huhu

    ReplyDelete
  22. good luck Yanmie... semoga tercapai impian untuk memiliki iphone 4s

    tweet pun dah, harap-harap saya terpilih la yer :)

    ReplyDelete
  23. saya dh tweet... harap2 saya antara yang menang :)

    ReplyDelete
  24. kalau mmbak yan dapat Iphone 4s tu..saya cop BB rongak dia tu..hehe

    dah retweet..yang lain semua dh buat kt entry mmbak yan ;)

    ReplyDelete
  25. setel! dah RT :D
    gudluck kak yanmie :)

    ReplyDelete
  26. done...semuga tertunailah hasrat dihati beliau nak dapat gadget idaman

    ReplyDelete
  27. Okay. Dah retweet :)
    All the best to kak Yanmie :)

    ReplyDelete
  28. dah RT. hehehe..gudluck to Yanmie.

    ReplyDelete
  29. dah join jgk yer... dah byk kali RT, tak tahu plak ada GA sini... dah alang2 tu nak join GA ni jgk....

    twitter id : @ziefauzi

    ReplyDelete
  30. dah re tweet ...tapi bila klik kat link yg eyriqazz bg tu tak dapat bukak...fail lah..acaner?

    ReplyDelete
  31. dah tweet..
    id tweet: iqawangi/ sis lavender

    ReplyDelete
  32. kerjasama yang menarik, dan inilah yang sepatutnya menaikkan rakan-rakan blogger...semoga ka yanmie berjaya hooorey.....i like...ok dh tweet

    ReplyDelete
  33. retweet done..gud luck to Yanmie [",]

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails