February 2, 2012

Jalan-Jalan Cari Makan | Restoran Ayam Penyet AP KL Festival City

Dah agak lama tidak menyinggah jalan-jalan cari makan di Restoran Ayam Penyet AP. So, last month bawalah keluarga makan malam di Restoran Ayam Penyet AP, KL Festival City.


Ayam Penyet. Nampak menggiurkan.
Lele @ Keli Penyet. Favourite isteri
Karipap. Nyam2...Boleh tahan juga rasanya. makin pelbagai makanan di sini
Minuman. Teh O Ais for me. Umm, kurang manis skit rasanya

Model terbaru Restoran Ayam Penyet AP. Hik3
Total harga. So far, in term of harga rasanya boleh tahan. Takde mahal, takdela murah juga

So far, saya berpuas hati dengan rasa dan harga di restoran ini. Dari langsung tak pernah try ayam penyet beberapa tahun yang lalu, now menjadi antara penggemar makanan ala-ala ayam penyet.

Menu di Restoran Ayam Penyet AP
Dah semakin pelbagai. Cam kopitiam la pula
The Best Part " There Are something money can't buy i..e your review di wall Restoran Ayam Penyet AP, KL Festival City"
Jom Terjah dan belanja eyriqazz makan di sini. Hik3...

Restoran Ayam Penyet AP saya singgahi lagi
Rasa sedap memuas hati
Suatu hari nanti mungkin makan-makan bersama eyriqazz di sini
Siapa berminat,cepat-cepat angkat kaki

20 comments:

  1. nak angkat tangan, x nak angkat kaki :)

    ReplyDelete
  2. Sy angkat KAKI ! Nak ! Eyriqazz nak belanja , pasni nak.

    Sedap gile tgk ayam penyet dia. dekat Periuk Belanga , kelana jaya pon ada ayam penyet Rm8 , sedap gak

    try tgk entry ni

    http://afasz.blogspot.com/2012/01/makan-periuk-belanga-kelana-jaya.html

    ReplyDelete
  3. pernah terjah sekali resotran ayam penyek cawangan Alor Setar, tapi tak berapa lah...mungkin tak kena dengan selera kami kot..suke ayam percik kelantan...best

    ReplyDelete
  4. feveret feveret...post sini skit

    ReplyDelete
  5. untung laaa.. duta ayam penyet.. hehehee

    ReplyDelete
  6. tak pernah terai ayam penyet AP dek kerana masa dia buka di Wangsa Walk, penyedut udara takde agaknya, so bau dia menguap kat udara, rasa tak selera pulak

    ReplyDelete
  7. dh jadi duta aP ni ke bro? ritu ada pg KL festival ni, sesaje lalu kt restoran ni, semata-mata nak tgk testimoni dr eiroqazz..pasni nk kena singgah mkn la plak..

    ReplyDelete
  8. #e.l.i.s.s.m.i.e:kalau angkat tangan boleh belanja airje..hik3

    #Saya Disini:boleh tahan..

    #Cik FaRiZaM :InsyaAllah kalau ada rezeki akan belanja rakan2 blogger di sini...

    #laskar pelangi:yup,sambalnya pedas..ayamnya tak pedas

    #Rozuan Ismail:hik3..harap2 adala sampai anak2 eden besar

    ReplyDelete
  9. #Syarih:lain padang,lain selera kan?

    #Errah:pos laju pos ekpres?

    #Nurulbadiah Lai :yummy,yummy..

    #Kid :hak3..duta apa nya...

    #sW33tdARLiNG : Ic..dah lama tak pekena yang di wangsa walk

    #JMR:blom sign contract lagi..hik3... bolehla terjah..bergantung pada selera..

    ReplyDelete
  10. sedapnyeeerr, lapo doh perut nih tengok gambo.. yg paling teliuk ikan keli tu.. sedaap..,

    ReplyDelete
  11. ayam penyet ni kalau dilayan selalu penyet wallet hahaha

    ReplyDelete
  12. penah minum white coffee cincau disini,best sgt

    ReplyDelete
  13. saya penah makan kat cawangan kuantan. not bad....kalu eyriqazz nak dtg JB jenguk2 la blog saya kat www.blogmakanbest.blogspot.com topik pasal tempat2 makan di area Johor...

    ReplyDelete
  14. huiyooo selalu gak lepak sana... tapi x pernah lak bertembung... hahahha

    ReplyDelete
  15. kat nilai ada 1.. sgt best.. prefer makan AP ni dari fast food yg lain.. :)

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails