February 26, 2012

Motherhood Expo 2012 di KLCC


Motherhood Expo 2012, KLCC
24-26 Februari 2012

Sayangkan Isteri, turut-turutkan. Semalam sempatla ke Motherhood expo 2012, banyak booth dibuka khas untuk ibu/bapa berkunjung ke sini.


Pureen turut buka booth

Fuhh, harga stroller lebih kurang 1/3 harga motosikal eyriqazz

Survey-survey harga dulu, rasanya kena beli juga stroller untuk anak yang tengah wifey kandungi kini.

Pampers Whoopee. Unik namanya

Eyriqazz tengok ramai yang rembat pampers berjenama whoopee ini. Sorang siap 2-3 bungkus. Tengok harga murah juga, rasanya around RM20 dalam tu ada 60 paket. Lebih kurang 33sen sekeping. Tanya wifey, kenapa tak beli? Umm, wifey cakap, nipis... So, tak angkatla..


Lunatots & Suri



Drypers - Bringing Family Together
I Love Daddy and Mummy
Drypers, salah satu jenama pampers kegemaran kami
Agak-agak Isteri beli tak ya?
Boleh tahan juga ramainya orang

Ramai memang ramai tapi takdelah sesesak cam Mom & Baby Expo yang selalu dianjurkan di Midvalley. Mungkin susunannya dan ruang untuk bergerak lebih luas. Camnila yang kami mahukan. Kalau panas-panas,bersesak2, rasanya cepatje nak ajak wifey balik. 

Phillips Avent
Wifey cakap around RM100+. Nak beli katanya next time
Little Bean. Memang wifey recommend
Fuhh, banyaknya pampers Drypers sayang beli ya?
Wifey kata harga lebih murah, kenalah rembat kan?

Inilah hasilnya shopping di MotherHood Expo 2012

Kalau nak pergi, bolehla, hari ini 26 Feb 2012 last day. Tapi kena pandai2la memilih, wifey cakap ada juga barang-barang yang dijual lagi mahal dari harga di Supermarket. Bijak membeli, menang memakai kan?

23 comments:

  1. Replies
    1. ni sikitje ni..ramai yang saya tengok penuh satu stroller anak shopping...

      Delete
  2. Aku baru saja pergi tadi... Tapi tak ramai sangat macam masa bro pergi..

    Memang betul harga barang ada yg lebih mahal dari di Supermarket..

    ReplyDelete
    Replies
    1. kalau biasa2 usha harga mesti kita tau.. kalo tak, main beli aje laaa.. huhuhu

      Delete
  3. borong.. jangan tak borong!!! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. eden jeling2je..yang memborongtu wifey eden...

      Delete
  4. salam eyriqazz..ada anak kecik mmg best g tpt2 camni.Byk hasil rembatan wife yer :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul-betul,betul...hik3,kalau ikutkan dia banyak lagi yang dia nak rembat tu...

      Delete
  5. sha x berkesempatan nk p sana..smlm hubby keja..hr ni plak sha yg keja...:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. ic..so,malam ni tak pi la Nuffnang party ni?

      Delete
    2. p event tu slps sha kerja..hehe

      Delete
  6. barang baby lagi mahal pada barang2 org tua.. nurul suka beli baju baby.. bagi kat si kembar, anak kawan nurul.. sebab baju baby comel2, tak kira lagi atau pompuan..

    ReplyDelete
  7. wah banyak tu beli pampers hehe :)

    ReplyDelete
  8. wah..best gle..patut pun memborong beli kan2..hee

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails

Hidupkan Untuk Memberi