February 25, 2012

Tidurlah Sayangku


Tidur, Tidurla Sayangku
Penat temankan mama bershopping di Motherhood Expo di hujung minggu
Mama gembira, puteri pun membawa pulang mainan hadiah dariku
Singgah di restoran, tertidur lena , tak kisah apa yang berlaku

Tidurla Alisya Puteriku
Balik makan, Mamamu pula mengadu
Badan sakit-sakit, tak sedap badan tak sampai hati pula aku
Untuk tinggalkannya pergi Berkaraoke bersama rakan-rakan bloggers yang bakal menunggu

Jutaan Kemaafan dariku
Tak dapat nak sumbangkan lagu "Awan Nano" yang sudah ku praktis berminggu-minggu
Family Come First, InsyaAllah di lain kali kita ketemu
Have Fun dan mulakan karaoke dengan lagu Negaraku

16 comments:

  1. alahai comelnye tidur...

    xpe,xde rezeki yang penting family dulu harus diutamakan...

    ReplyDelete
  2. Replies
    1. kemana tumpahnya kuah kalau tak ke nasi kan?hik3

      Delete
  3. dah ok ke masalah Alisya yg susah nak tidur awal? ni dah tidur siang, mesti malam ni berjaga la tu..

    ReplyDelete
  4. macam biasa,still susah nak tidur..jarang sgt kalau dia tidur sebelum kol 11malam...

    ReplyDelete
  5. penat sungguh nampaknya tu... :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mana taknya bro..ke sana kemari berlari time mother expo tu....

      Delete
  6. Replies
    1. erm mcm papanya dan mummynya lah..karang sha type ikut mcm tom cruise dan angelina jollie ...eyriqazz x percaya plak..kikiki

      Delete
  7. Takpe bro family first... lagi2 wife tengah berbadan dua ni... aku semalam lepas balik motherhood pun letih sampai umah terus lena sama dengan anak.. malam sambung balik semula dinner pulak dengan staff opis wife..

    ReplyDelete
  8. alololo comelnye alisha... a'ah semalam madam bgitau bro eyriqazz tak dpt dtg.. wife x brape sihat..

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails

Hidupkan Untuk Memberi