February 20, 2012

Senarai Pemenang Give Away | Wang Kertas Baharu Set RM20, RM5 dan RM1

As Salam,


Minta maaf, lewat sedikit untuk umumkan pemenang Give Away | Wang Kertas Baharu Set RM20, RM5 dan RM1. Take time nak kena baca entri peserta satu persatu, dan memilih pemenang. Tanpa membuang masa, diumumkan Senarai Pemenang :


1) Pemenang Wang Kertas RM20 - Entri terbaik
Pemenang : Cik Tom dengan entrinya Tuhan Berikanlah Aku Cinta
2) Pemenang Wang Kertas RM5 dan RM1 - 2 pemenang entri ke-2 dan ke-3 terbaik
Pemenang :
3)  Pemenang Wang Kertas RM20 - Tag Paling ramai...
Tiada pemenang kerana jumlah lebih kurang sama...
So, cabutan undi dari random.org
Pemenang : Result: 38 (Check SINI)
4) Pemenang RM5 dan RM1 - Cabutan Undi dari Alisya 10 peserta pertama
Alisya busy, so random.org again
Pemenang : Result: 6 (Check SINI)

5) Pemenang RM5 dan RM1 - Undian random.org , 2 pemenang
Pemenang :
Result: 50 & 41 (Check SINI)

6) Consolidation Prize : Keychain Melaka 
Pemenang : 

Semua entri terbaik pemenang juga akan turut difeaturedkan di Eyriqazz.Com. Hopefully, dapatlah memberikan serba sedikit promosi buat pemenang. Win-Win situation....

Tahniah buat pemenang, sila e-mailkan nama penuh, URL blog, alamat dan no. telefon ke iman1237@hotmail.com untuk urusan penghantaran hadiah.

18 comments:

  1. huhu,nama takde dalam senarai pemenang..apa pun, terima kasih atas anjuran giveaway ni tuan..GA pertama yang saya turut serta untuk tahun ni..tahniah kepada semua pemenang!

    ReplyDelete
  2. yeayy ! menang ! hehe tq !

    check ur email nty k. =D

    ReplyDelete
  3. alhamdulillah...
    ada lagi rezeki dengan eyriqazz..

    ReplyDelete
  4. tahniah kepada semua pemenang. Sya tak sempat masuk contest ni. :D

    ReplyDelete
  5. tahniah bt pmng..shida xde dlm senarai pmng hehe xpelah ^_^

    ReplyDelete
  6. tahniah kepada semua pemenang!..xpe xpe,xde rezeki kali ne.next time ada kot.muahahahaha.


    angka follower tu lawa 3456.tertunggu-tunggu 3456 like dkt fanpage pula.hikhikhik :)

    ReplyDelete
  7. tahniah kepada semua pemenang :-)

    ReplyDelete
  8. tahniah kepada pemenang... pandai eyriqazz buat entry nih.. satu tips.. =)

    ReplyDelete
  9. tahniah kepada semua yang berjaya ..=)

    www.anastasyea.com

    ReplyDelete
  10. alhamdulillah..thanks eyriqazz...
    tahniah kpd pemenang yg ln..

    ciktom dah email detail..

    ReplyDelete
  11. alhamdulillah..terima kasih tuan blog Eyriqazz.. tak sangka syieda akan terpilih.. dan terima kasih tuan randam.org..hihihi

    tahniah jugak tuk semue pemenang...=.=

    kejap lagi syieda emailkan detail... tqvm tuan blog.. hehehe

    ReplyDelete
  12. Alhamdulillah..dapat jgak..
    ...TQ abg eyriqazz..
    saya no. 50 la..hehe

    ReplyDelete
  13. Once again,tahniah buat semua pemenang..

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails