February 13, 2012

Tanda Pilihanraya Semakin Hampir

Tumpuan Kepada Penyelesaian Masalah Rakyat

Apabila masalah rakyat semakin didahulukan dan sentiasa dihebah-hebahkan, tanda-tanda awal Pilihanraya semakin hampir? 

 Mungkin Tahun Ini Akan Mengundi Buat Pertama Kali namun masih serba salah mana satu nak undi. Dah merasai both di Terengganu, mana-mana yang pegang pun " Kepentingan Peribadi tetap diutamakan", Kepentingan Rakyat Apabila Masanya semakin hampir i.e. dekat-dekat election....

11 comments:

  1. di kajang pun ada tanda-tanda mengundi dah.. aku memang dah tetap sokong yang mana.. :)

    ReplyDelete
  2. bro... SPR jangka time cuti skolah bulan enam nanti....adalah tarikh pilihanraya

    ReplyDelete
  3. dengar kabor bulan jun.. ehheheee

    ReplyDelete
  4. hmm zuan msih blum mendaftr sbgai pengudi.. dgr crita mungkin bulan 3

    ReplyDelete
  5. umur saya dah cukup untuk mengundi!! tapiiii~

    ReplyDelete
  6. ehem2.. i dah tahu bila undi akan tiba.. abislah.. bengkok lah i nanti time sibuk mengundi... kompem jadi supermak!!!!

    ReplyDelete
  7. Sama macam Nurul..tak pernah mengundi..tapi jaga kotak undi pernah ler .hahah

    ReplyDelete
  8. sepatutnya menjadi tahun pertama utk mengundi.tapi tak d***** lagi.hehe.

    ReplyDelete
  9. Memang dijangka tahun ni.. sebab semua unit media dah mula buat meeting.. kira ni kali kedua aku kena koje time PR13.. memang sah2 aku tak balik kg. mengundi.. huhu.. tak balik pun aku dah tahu siapa yang menang.. hahaha

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails