March 26, 2012

Aiskrim Goyang Bisnes Terbaru Inul Goyang?

Mari mari beli Aiskrim goyang
Sudah makan gerenti bergoyang-goyang
Sangat sedap terbayang-bayang
Mari cuba adik abang

Eyriqazz : Boss, berapa sebatang?
Mr Goyang : Ohh , boss Saya cuti arini. Teruja baru menang Smartphone Experience the Ice Cream Sandwich... Idea dari video itu la yang dia bikin Aiskrim goyang ini...

Eyriqazz : Oh, really? Menang smartphone terus cuti boss u tu ya...
Mr Goyang : Yerlah, malam ini hati gembira mau kasi goyang2 satu rumah...

Perisa apa ada Bang?
Ada perisa Coklat dan Strawberi...
Okies, kasi perisa coklat satu

Oh ya, jangan lupa kim salam kat Boss u @ Inul Goyang...

Inilah Aiskrim Goyang Perisa Coklat... Serius tergoyang2 lepas makan...Hik3...

Bila Inul bilang Goyang
Banyak goyang bikin senang
Aiskrim goyang business makin maju makin sayang
Aksi Atas Katil Ini bikin Inul terbayang-bayang

27 comments:

  1. hehehe..pandai jek eyriqazz buat entri goyang ni.. :)

    ReplyDelete
  2. goyang goyang... goyang kepala goyang goyangggg.. perrgghhhh...!!!

    madam!! nak goyang aiskerim!!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Serius bergoyang..PUkul 11 malam dah rasa kepala bergoyang2..masuk tidur mimpi macam2

      Delete
  3. ahak3... aiskrim goyang pun ada?? mana tahu i nak bergoyang satu rumah malam ni? ihi... tp gambor yg last tu i tak boleh bla ok..;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hak3..goyang2 satu rumah..gambar 1st tu kalau masukkan ke majalah remaja atau majalah mencari jodoh sesuai ni..hik3

      Delete
  4. woahh zuan ada dalam gmbar tu.

    hehe sedap ke ice cream tu bro? tak pernah try pn lagi

    ReplyDelete
  5. aiskrim goyang? kat mana boleh dpt ni.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kat Pasar Malam Section 1 Wangsa Maju

      Delete
  6. Xfokus baca smpai Xigt aiskrim..sbb terpandang oren sunkist atas katil..hahhhaha menggoda sungguh

    ReplyDelete
  7. Lain mcm je aiskrim tu... Jgn lebih2 goyang bro... Nanti sakit pinggang... He2

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sakit pinggang takla..cuma ngantuk je laa...hihihi

      Delete
  8. AE kalau bergoyang dapat duit. :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. bukan sebarang goyang..tuh blom je jai buat 'tiang show' lagi....

      Delete
  9. tempat gue panggil ice cream upin ipin..
    eheheheee

    ReplyDelete
  10. aiskrim goyang biasa dijual kat pasar malam je kann....

    ReplyDelete
  11. wuihh..mahal dah aiskrim goyang ni yek..dolu2 sy beli pun dah 5 kupang...

    ReplyDelete
  12. sedap ni ice cream goyang.. Boss besar telalu hepi menang tepon.. Tapi gambar yang last tu x leh tahan.. buat x tido malam... hahahahaahahahaha ;)

    ReplyDelete
  13. muahahahaha.. kak sha gelak besar baca tajuk entry eyriqazz ni.....

    beberapa hari kak sha menyepi..tak blogwalking, tak update blog masuk2 blog eyriqazz punye lahhh byk entry baru...huhu. hebat !

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails