March 25, 2012

Aksi Comel Alisya

Sekarangni susah benar kalau nak bergambar Alisya. Tapi kalau time mood dia ok, menjadi-jadi pula.  Ini Antara aksi comel puteri tersayangku, Alisya yang diambil lepas balik dari Pasar Malam semalam :



Mainan dibeli di Pasar Malam
Ini aksi Sponge Bob

Ini aksi tiru gaya Hanis Zalikha

No,no...My secret Identiti...

Hii, Nama Saya Alisya..
Nama awak apa?

27 comments:

  1. Replies
    1. Eh bukan...comel cam mamanye tuu.

      Delete
    2. uhuk2...baruje nak kembang ni...kacau daunla... hik3..

      Delete
  2. belakang tu zizan! crita usin bunga . haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hik3..Usin bunga...santai di hujung minggu...

      Delete
  3. hikhik comel jer bila alisya tergelak menyembunyikan identiti diri dia..

    ReplyDelete
  4. Teringat gua masa kecik2 dulu. Comel macam Alisya la..

    ReplyDelete
  5. Rasanya kalau PAPA ALISYA yang pakai topeng tu lagi la comel...hik3x

    ReplyDelete
    Replies
    1. ahaks..sure RCW pun tangkap cintan..je jai pun meleleh3 la saman nya pun tak dilayan...keh3

      Delete
  6. Alamak ..alisya nak try anak aku ke? Main tanya nama plak..

    ReplyDelete
  7. Comennnnn... lucu n_n

    BTW, google adsense saya suka saya suka

    ReplyDelete
  8. Manisnya anak dara bro hendak jadi Cat Woman pula? :-)

    ReplyDelete
  9. comel anak you... macam rupa ayahnya..

    ReplyDelete
  10. Alooo comel.. kecik2 dah pandai.. ;)

    ade Mr Zizan.. My Hero.. ;)

    ReplyDelete
  11. comel je. budak2 kan, habis berterabur mainan.. nangis mama dia kemas..

    ReplyDelete
  12. nama saya?
    nama saya Tokey gambir...

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails