March 4, 2012

Bagai Pungguk Rindukan Kekasihnya

My Saviour..Please Come to Papa Soon...
Hopefully next week, sampailah ceknya

Kubagaikan Sang Pungguk Rindukan Kekasihnya. Ehh, betul ke peribahasa ni? Hik3...

17 comments:

  1. Fuhhh terbeliak biji mata :) Tahniah bro :)

    ReplyDelete
  2. Kalau macam ni tiap2 bulan.. orang yang sewa umah tu.. 2 bulan tak bayor pun takpe bro.. hahaha..

    Cik isteri Mat Petak.. jagan lupa ingatkan suami bawa gi expo baby dekat Midvalley Hujung minggu depan ye.. hahaha..

    P/S: Nak cari duit sikit punya susah.. nak habiskan tak sampai 30 minit pun boleh.. betul tak bro..

    ReplyDelete
  3. Bro....Hari Senin sampak la cek nya nanti kan....Memang sesuai la timing dekat wife bro nak deliver kan

    ReplyDelete
  4. Alhamdulillah. Rezeki ahli keluarga baru nak datang. Tahniah!

    Bilalah saya boleh capai income blogging macam ni?..Hmm..

    ReplyDelete
  5. en eyriqazz hensem nya harini (ayat bodek mintak belanja).. alhamdulillah rezeki.. mintak tips nak dapat riban-riban macam ni.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. tips banyak wa.. godek je dalam Tips Bloging kat atas tu... :)

      Delete
  6. giler ahh.... banyak tu duit hasil dari blogging... tahniah bro...

    ReplyDelete
  7. cc: abang LHDN


    **ahkak merah**

    ReplyDelete
  8. gulp....kacaknya abang nor iman..ehehe

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails