March 13, 2012

Kekasih Baru Rozita Che Wan

Khabar-khabar angin bertiup kencang, Inilah Kekasih Baru Rozita Che Wan
Oh, Betulke khabar-khabar angin Ini..No wonderla , Jejaka yang Pernah Dikecewakan dengan Rozita Che Wan semakin kecewa dan dengarnya kini telah menerima tawaran untuk berlakon filem :
P/s : Life is Beautiful...Kalau memanjang serius, boring juga kan? Hik3, buat rakan bloggers ku, jangan marah naaa....Nanti kena jual...

18 comments:

  1. kahkah..comel giler gmbr last tu..pink!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aksi sedih tu...Fasha Sandha dah nak kahwin...RCW pula dikebas rakan sendiri...

      Delete
  2. Hahahaduuu Hayyy..siaplah AE RCW tengah cari jantan berbaju phink tuhh...Oh Ya Jangan Lupa Vote Model Tuala Kepala Pink yerr..hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Miahahaha...Model high class ni...

      Delete
  3. hehehe...zombi kampung jambu yek :) sure leh menang ni.. :)

    ReplyDelete
  4. Ha..haa..declare terang-terang buah hati Rozita. :-)

    ReplyDelete
  5. AE?? adakah itu AE?
    *sambil gosok-gosok mata*

    ReplyDelete
  6. huhu.. biar betul.. amboi, pink sgt ehh!

    ReplyDelete
  7. sweetnya tok jejai!!! speechless i tgok!!!

    ReplyDelete
  8. Aku betul betul x puas hati...contest pinky ni dah menjadi jadi...skang RCW pun dah mula cari lelaki pink..nak kena cari something yg kaler pink jugak ni...mana la tau lps ni jesica alba plak yg cari lelaki pink...hehehe

    ReplyDelete
  9. ramai rupanya geng blogger laki yang SUKA PAKAI PINK COLOR....hahahaha

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails