March 30, 2012

Mencuba Nasib di DiGi WWWow Awards



I know, i know, peluang untuk menang agak tipis. Just mencuba nasib dan sambil mempromosikan Blog Cap Ikan Ayam Goreng ini. Hik3, saje nak join kategori Nuffnang : Fave Makan-Makan Expert.

Dengan Tagline yang diambil dari komen Pembaca : kalau sedap kata sedap, kalau tak sedap, direct je ckp tak sedap :P. Check it out my penyertaan di SINI

P/s : Wish Me Luck...Hik3....

12 comments:

  1. ehhhh ^^ Good Luck Abang Eyriqazz ^^ saya ingat nak try juga la :(

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks yuyu..yupp...yuyu kena join..ramai pembaca dan peminat...

      Delete
  2. Selamat berjaya kepada bro yang sememang mempunyai pengaruh dan pengikut yang ramai. :-)

    ReplyDelete
  3. Nice one bro... tempat yang bro pegi makan pun menarik gakkk

    ReplyDelete
  4. gudluck & all the best.terliur lak tengok gambar makanan tu.

    ReplyDelete
  5. baru ada 1 entry je pasal makan ni, rasanya tak leh la nak join :)

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails

Hidupkan Untuk Memberi