March 11, 2012

Shopping di Maternity & Children Expo Midvalley


Petang semalam, tunaikan janji bawa Isteri shopping di Maternity & Children Expo, Midvalley yang berlangsung dari 9-11 March 2012.

Boleh tahan juga ramainya orang. 

Nahh, eyriqazz tak masuk pun. Isteri dan adik perempuan eyriqazz yang pi shopping. Alisya merengek-rengek nak makan paw dan jalan-jalan tempat lain. Hik3,macam papanya kan?


Adushh, sempat lagi pi posing-posing dekat area The Garden
Sambil-sambil pi ambil tiket Belon Panas dari ChurpChurp

Inilah Hasil Shopping dan testimoni dari Isteri :
Fuuuhhhh,PENAT...... tapi, senyum KEPUASAN......wlpn, Mum n Baby Expo kali ni TAK SEBEST spt yg sebelum ni....krn x byk booth yg buka n 1 hall jer...tp, PUAS SGT2.....krn dpt BELI BRG2 yg mmg dah lama aim utk BABY.....lagi PUAS, krn FULLY SPONSOR by suami trcinta
Tak sabar pula rasa menanti kehadiran Insan baru....

10 comments:

  1. Selamat menyambut ahli baru dan murah rezeki. :-)

    ReplyDelete
  2. Salam,

    Bestnyeeeee tak lama lagi alisya dapat adik boboi :D
    semoga semuanya dipermudahkan, amin.


    www.yanmieonline.com

    ReplyDelete
  3. saya tak jadi pergi bila kawan bgtau tak byk booth yg dibuka. tak sebest masa 2nd expo hari tu..

    dah scan baby ke? lelaki? tahniah..dah dpt sepasang tu :)

    ReplyDelete
  4. eh saya pun ada lalu kat sini gak semalam hehehe

    ReplyDelete
  5. tips shopping bro tak berkesan laaaa.. aduuuiii... penat aku tadi

    ReplyDelete
  6. mmg taaakkk best... penat je pegi...bersesak2 pulak tu... grrr...

    ReplyDelete
  7. selamat tak pegi tahun ni..kebetulan balik kg. kerja kawin.. kalau pergi mau wife borong lagi... hehehe

    ReplyDelete
  8. Best la..tapi x pergi harintu

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails