April 25, 2012

I Can't sing, I can't dance, but I have great passion like William Hung



The clock is ticking. I really wanna go to London and be one of Samsung Global Blogger . Yup, I Can't sing, I can't dance, but I have great passion like William Hung and why not I give it a try . Tadaaa, My video for Audition Samsung Global Blogger (ambil masa 2 hari untuk diapprovekan,hopefully lepasla first stage ni) :


P/s : Sila jangan gelak yaa mendengar suara saya yang merdu...
No wonder Zarul Umbrella teruja nak dengar saya menyanyi

Kalau eyriqazz yang tak pandai nyanyi pun memberanikan diri, eyriqazz cabar rakan-rakan blogger yang lebih kreatif untuk join Samsung Global Blogger ini :

1) Hantarkan video 30 saat anda dalam bahasa Inggeris kenapa Anda rasa anda layak untuk menjadi Samsung Global Blogger dan berpeluang memenangi Trip to London menyaksikan Sukan Olimpik . Lagi kreatif, lagi tinggi untuk menang. Join di SINI , tarikh tutup 29 April 2012



Some tips bila tengok dari video blogger kreatif ini yang pernah menang Grand Prize Samsung Galaxy II Contest berbentuk video ni:

1) Lagi kreatif lagi better
2) Facial expression. Express urself. Let's the judge rasakan kelainan dengan video anda.
3) Enjoy and have fun. Belum cuba blom tahu kan?
4) Tips :  Producing Great Video 

Jom Join Samsung Global Blogger dan berpeluang travel di London semasa London Olympic 2012 nanti

Tick tock, tick tock, the clock is ticking...Let's Make Our dream come reality...Jom Sama-sama Sertai Samsung Global Blogger

30 comments:

  1. Replies
    1. thanks bro..ternanti2 video bro ni..sure lagi gempak..

      Delete
  2. nantikan vlog 30 saat dari shakiddo.com

    ReplyDelete
  3. Replies
    1. terimakasih..bro, jom join sekali...bro nyanyi pun merdu..hik3

      Delete
  4. Suara merdu n mantop bro.. apa pun good luck bro.. bukan senang nak menyanyi depan kamera tau.. hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. hak3..perli nampak? sometimes kena buat kelainan..nanti bila dah tua2 tentu tergelak sorang2 ingat pengalaman ini...

      Delete
  5. Salam.
    Kalau saya yang join nyanyi ni, mau bergegar london.

    ReplyDelete
  6. Wah... Akhirnya dengar jugak.. Hehehe

    Good Luck Abg Eyriqazz.. ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hak3..lepas ni nurul tentu wish eyriqazz tak pegang mike kan?kih3...Selamatt...

      Delete
  7. dapat gak dgr..all the best bro

    ReplyDelete
  8. Kenapa tidak berguru dengan bro Zarul boleh diperbaiki. Cayalah bro memang berani. :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. kalau berguru,rasanya 10 tahun pun blom abis la..bukan sebab guru tak terror, tapi sebab anak murid suara merdu sangat..hik3

      Delete
  9. See u there. London 2012!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aku rasa tahun ni Manchester City menang EPL kot, tunggu eden kembali ke London dan pastu ke manchester..Hak3...

      Delete
  10. fuyyoo!!! akhirnya terserlah bakat terpendam u yek? hik3...

    ReplyDelete
  11. good luck bro. sertakan liriknya sekali. nak tunggu live blogging dr london.

    ReplyDelete
    Replies
    1. done..dah masukkan lirik di description...Amin...

      Delete
  12. terbaikkk...all the best !!!!! good job !!!

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails

Hidupkan Untuk Memberi