April 29, 2012

Kak Ina KL Masuk Hospital


Agak terkejut bila menerima sms dari rakan blogger @  Kak Ina KL semalam :


"Mula sakit lutut dari hari rabu,tadi pergi sek anak.Amik gambar terus kramm xleh jalan kaki kanan"

Pagini telefon Kak ina KL. Katanya kena operate dan masukkan gel di lutut. Tak pasti berapa lama akan berada di Ampang Puteri Specialist Hospital. Eyriqazz dah di Kelantan, kalau tak boleh juga pergi tengok-tengokkan.

Semoga operation tu berjalan lancar. Kalau ada yang free, jenguk2la Kak Ina KL di APSH ya?

P/s : Nak kena aktif semula bersukan.... Bila dah makin berusia, pelbagai penyakit boleh datang jika tidak jaga pemakanan, kesihatan dan tidak mengamalkan gaya hidup yang sihat (tuju kat diri sendiriI

16 comments:

  1. harap2 operation kak ina berjalan lancar dan tak ada masalah...semoga cepat sembuh yer kak ina.

    ReplyDelete
  2. Semoga kak Ina Pulih sepenuhnya..Aminn

    ReplyDelete
  3. Terima kasih gto sudi buat entry
    Dan juga teman blogger yang sudi doakan akak
    Semuga semuanya akab berjalan lancar

    ReplyDelete
  4. Harap perjalanan pembedahan berjalan dengan selamatnya.

    ReplyDelete
  5. semoga semuanya berjalan dgn lancar....Amin

    Sha tgh kerja ni.....insyaAllah nak lawat kak ina mlm esok sbb mlm ni nak celebrate besday pak mentua

    ReplyDelete
  6. Semoga kak ina cepat sembuh.. Amin...

    ReplyDelete
  7. moga cepat sembuh yer k.ina...

    ReplyDelete
  8. hish yeke ni? ksian kak ina..

    smoga cpt sempuh n aktif smula oke..

    ReplyDelete
  9. ya Allah ye k,?semoga k.ina cpt sembuh

    ReplyDelete
  10. Amin amin terima kasih atas doa kalian semuanya di permudahkan

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails

Hidupkan Untuk Memberi