May 15, 2012

Duk Rumah Asyik Menari Tiang Jer

Dua tiga hari lepas, dapat mesej dari sorang Makcik ni :

"Oitt..Ko memain yek?? Sekeh kang..Duk umah asyik menari tiang wat perr....

Dussh, eden rasa,dia tersilap salah orang...So bagi menghuraikan kekusutan itu, eden revealkan laa siapa yang Makcik ni maksudkan :


Mari Menari Tiang Bersama Kami...

Seiring dan sejalan
Seindah tiang di depan
Berlari berlarian
Marila menari sekalian

Psst, kenaltak ,kenaltak?
Makcik : Kah3, nak tercabut gigi aku tengok aksi diorang menari tiang...
Blogger Famous : Serius,serius..tu bukan kawan2 saya....

19 comments:

  1. Hahahahahaha...okeh..okeh..wallaweiii

    ReplyDelete
  2. kahkah! lawak giler gambar tu...

    ReplyDelete
  3. sekali tengok gmbr..mau tersembur air teh ni. lawak abis,haha!

    ReplyDelete
  4. Hahahahaha..... nie citer lama la bro.... TAHUN 2010 tu.... kah3x

    ReplyDelete
  5. sumigigi??? menari tiang?? oh dunia...!

    ReplyDelete
  6. perghhhhhh...power sungguh mereka berempat buat pole dance.hahaha

    ReplyDelete
  7. miahahahahahaa xbleyh bla sunggoh

    -.- sumigigi? -cian dia-

    ReplyDelete
  8. miahahahahahaa xbleyh bla sunggoh

    -.- sumigigi? -cian dia-

    ReplyDelete
  9. haha..xbole blah gambar 1st tu

    btw tahniah no 3 digi wwwow award...digi dah remove stevie sebol yang ranking 1-3...bole check kat awards > most voted

    ReplyDelete
  10. perghh hebat uolssss menari tiang...uolss belajar mana ahaks

    pasni leh menari tiang kat bini2 kt umah tu eh (pd yg dh kwin ler)
    yg belum diam2 sudahhh kahhhhhhhhhhh

    ReplyDelete
  11. Hahahahahahaha tergelak nurul kat office ni tgk gambar mat tiang sekalian..

    ReplyDelete
  12. wah Mat tiang pun pun dah pandai main potong2 kepala ye.. heheeh.. paling tak boleh tahan gaya AE.. hahaha

    ReplyDelete
  13. hahahahahaha, abam jejai paling terer

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails