May 16, 2012

Pemenang My Pinky Moments Contest

Finally, dapat juga announcekan pemenang My Pinky Moments Contest. Markah pemenang telah eyriqazz totalkan berdasarkan 30% markah LIKE dan 70% markah dari Penaja Contest. Ada 2 penaja yang tidak memberikan jawapan, so markah ditotalkan dari semua penaja yang memberikan jawapan balas pilihan pemenang. 


Dislaimer : Eyriqazz langsung tidak menyumbangkan sebarang markah bagi pengiraan bagi mengelakkan dikata berat sebelah etc.... So, tanpa membuang masa, Inilah pemenangnya (dari Finalist ):



Tempat Pertama : FInalist 10 - Bridemaids versi Jejantanz Jambu
Hadiah : RM150 + Duit Kertas RM20 baharu 
Tempat Kedua : Finalist 15 -  Protege Fatin Liyana Versi Atok
Hadiah : RM80 + Duit kertas RM1 dan RM5 baharu
Tempat ke 3 : Finalist 17 - Who's Next?
Hadiah : RM50 + duit kertas RM1 dan RM5 baharu
Tempat ke- 4 : Finalist 1 - Aksi Pengantin Comel
Tempat ke 5 : Finalist 4 - Fikir Masa Depan
Tempat ke 6 : Finalist 12 - Protege Zarul Umbrella
Hadiah tempat ke 4-6 : RM30 each

Pemenang saguhati, 10 pemenang (hadiah rm10 each) :
1. Finalist 14 - Aksi Malam Jumaat
2. Finalist 5 - Jejaka Jambu Atas Batu
3. Finalist 7 - Saya Mahu Tidur
4. Finalist 22 - Anak Dara dan Mak Dara Pink
5. Finalist 13 - Papa Borek, Anak Rintik
6. Finalist 16 - P. Ramlee tak Cari
7. Finalist 2 - Siapa lagi Retis??
8. Finalist 3 - Protege  Fatin Liyana
9. Finalist 20 - Besar Nanti Nak Jadi Blogger
10. Finalist 21 - Demam Rindu Suami

Tahniah buat semua pemenang. E-mailkan no. akaun/pilihan top up ke iman1237@hotmail.com . Buat pemenang 1-3 emailkan sekali nama penuh, alamat, dan no. telefon untuk urusan pengeposan hadiah. 
Once again, tahniah buat semua pemenang dan terimakasih buat penaja contest. InsyaAllah, bigger contest in future...

29 comments:

  1. tahniah semua! ^^

    comel je dia org pakai warna pink XD

    ReplyDelete
  2. Protege zarul umbrella sesungguhnya rupa mcm zarul.. Kikiki.. Taniah kpd semua pemenang. Apa jd kt 2 penaja itu agaknya yea?

    ReplyDelete
    Replies
    1. adoii sabo je lah...kena tempias tu kikiki

      Delete
  3. tahniah kepada semua pemenang!

    ReplyDelete
  4. wah!!!!!!!!!!!!! tahniah buat diri sendiri... muahahaha.. kepada yang berjaya mendapat tempat teratas, sejuta tahniah kepada anda semua!!!!!!!!!!!hehehehe..

    ReplyDelete
  5. Tahniah2.... pink2 semuanya.. hehehe.. Jejai jgn lupa belanja satey ye.. hehehe

    ReplyDelete
  6. Tahniah buat semua pemenang dan peserta contest.

    ReplyDelete
  7. tahniah pada semua pemenang... =)

    ReplyDelete
  8. Tahniah pada yang berjaya..

    ReplyDelete
  9. pinkies materku mlihatnyew naek juleng tros..hohoho

    lol patot yg no.2 tu dpt no.1 tau..sgt comeyl..

    >:)

    ReplyDelete
  10. yg no.2 tuh hah.. x sesia aku vote tau!...

    ReplyDelete
  11. Aku suka yang jejaka jambu,,,

    ReplyDelete
  12. Tahniah3..semua memang comel bila berPINK... :)

    ReplyDelete
  13. Alhamdulillah rezeki... mekasih eriqazz dan penaja2 yg lain pilih saya sbg pemenangnya... dah 2 kali berturut-turut saya menang hadiah lumayan dari contest anjuran tuan blog. mekasih lagi skali! :D

    ReplyDelete
  14. Alhamdulillah.... ada rezeki kt sini... tq eyriqazz dan penaja2.. boleh topup tabung alya... terima kasih sekali lg dan tahniah buat semua pemenang yg lain.... :)

    ReplyDelete
  15. hohoho..tahniah buat sume pemenang.anda memang layak.

    ReplyDelete
  16. Tahniah buat semua pemenang... ;)

    ReplyDelete
  17. Tahniah pada semua pemenang ;)

    ReplyDelete
  18. Tanniah kepada semua pemenang. Kreatif belaka peserta yang menyertai contest ini. :-)

    ReplyDelete
  19. tahniah kat semua pemenang.. comel je u olls.... :)

    ReplyDelete
  20. hadiah saguhati aku tu.. sila masukkan ke akaun AZIM.. =)

    ReplyDelete
  21. Tahniah kepada semua pemenang :)

    Yang tak menang ni cuba lagi. hehehe

    ReplyDelete
  22. tahniah kepada semua pemenang. wahh, ada bigger contest tu. hehe :D

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails