May 30, 2012

Feedback dari Sogo Malaysia

Entri Kadar Parking di Sogo yang agak Mahal turut saya tweetkan ke @KLSOGO. Tak sangka, mendapat respons positif dari pihak Sogo :



Yup, saya rasakan parking di Sogo agak mahal. Most pembacapun berpendapat sama


Respons dari Pihak Sogo Malaysia : My feedback will be forwarded to the respective department

Tahniah dari saya ucapkan

Harap-harap adalah respons positif ya dan bukan sekadar membalas bagi menyedapkan hati pengguna. Yup, my wife memang suka shopping di Sogo tapi faktor parking yang agak mahal selalu membuatkan hati ini malas nak berkunjung ke Sogo . 

P/s : Jangan ambil ringan pandangan/feedback pengguna, tak gitu?

20 comments:

  1. moga2 harga parking dia lebih murah lepas nih :)

    ReplyDelete
  2. semoga ada perubahan ler hendaknya...

    ReplyDelete
  3. Good! Ritu almost $10 kot utk brp hr jer..haizz!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yup...saya kalau tak kerna memborong rm500+, rasanya almost belas2 ringgit juga kena

      Delete
  4. mahal ker parking sogo?
    selalu pergi naik lrt je..hehe

    ReplyDelete
  5. Yes betul.. Memang patut kena bagitau. Lagipun ada record.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yup..barula lebih teruja nak shopping

      Delete
  6. Ada cahaya dihujung terowong. :-)

    ReplyDelete
  7. Sogo amik berat lah tu!tengok ada perubahan ke tidak nanti..buat follow up lah nanti harganya...

    ReplyDelete
    Replies
    1. InsyaAllah, 3-4 bulan lagi saya buat entri lagi

      Delete
  8. sogo mmg efficient bab jawab2 twit nieH..huhuhu...
    tapi ye ke mahal? awat ila parking selalu ok je...erk

    ReplyDelete
    Replies
    1. Comapring to the Curve, Midvalley memang lagi mahal..

      Comparing to KLCC, tak terasa mahal mana laa kot..

      Selalu parking situ berapa lama?

      Delete
  9. okay.. nanti saya sain.. free parking for 3 hours. hehehe :)

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails

Hidupkan Untuk Memberi