May 6, 2012

Khatam Sudah Buku WTF


Finally, selepas sehari berjumpa penulis dan membeli buku ini, sempatlah khatamkan  Buku WTF? 23 Properties by 30  . Salah satu buku Pelaburan Hartanah yang paling menarik pernah saya baca dan jujur saya katakan ianya sebaris dengan buku hasil nukilan Robert Koyisaki dan juga Azizi Ali yang pernah saya beli dan dalam koleksi saya kini. InsyaAllah, minggu depan akan saya reviewkan tentang buku ini.

In the meantime, kalau berminat untuk memenangi Buku Pelaburan ini, dijemput untuk join Give Away | Buku Pelaburan WTF? 23 Properties by 30


11 comments:

  1. tajuk buku ni cam gempak ..haha

    ReplyDelete
  2. Replies
    1. kalau ada rezeki, tak ke mana kan?

      Delete
  3. seram je tegok buku ni..
    apapun..selamat maju jaya..cpt2 la review..hikhik

    ReplyDelete
    Replies
    1. InsyaAllah akan direviewkan soon..

      Delete
  4. Biar betul beb.. Lajunya lu baca. 2 hari lu boleh abis.. Gila kentang tu namanya.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Anak dan Isteri takde di rumah..so lajuje la membacanya..hik3

      Delete
    2. Lepas baca dia akan rebus buku tuhh bro kemudian minum air dia..hehe

      Delete
  5. Memang pantas menghabiskan pembacaan kerana boring isteri dan anak dikampung.

    ReplyDelete
  6. Memang mantap. Lajunya habiskan satu buku.

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails