May 6, 2012

Senyum : Tak Perlu Kata Apa-Apa

Otai Hartawan Hartanah Berjaya merangkap Cameraman saya semalam
Fuhh, abis gaji saya setengah bulan nak hire dia jadi Cameraman saya...Hik3...

Dah lama teringin nak join Seminar Hartanah, 4 Langkah ke Arah Hartawan Hartanah dari Otai hartanah ini tapi masih belum berkesempatan lagi .InsyaAllah, akan saya joini seminar dia soon especially lebih teruja apabila membaca Buku Pelaburan WTF? 23 Properties by 30 

P/s : Senyum, tak perlu kata apa-apa. Menarik aura yang positif dan orang di sekeliling pun akan rasa lebih happy dan selesa, tak gitu?

14 comments:

  1. aura orang yang pemikiran positif ini lebih baik dari yang negatif ,hebat hartawan ni :)

    ReplyDelete
  2. Tapi senyumnya takde la semenawan abangensem..hehehe

    ReplyDelete
  3. ok.. nak senyum ni..... sebab today sunday :) :) :)

    ReplyDelete
  4. Replies
    1. jom bro pi sekali seminar dia..ada gaks member

      Delete
  5. ni semua senyuman orang2 kaya.. :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Senyuman seorang Jutawan hartanah...

      Delete
  6. hahaha...
    AE - tak perlu kata apa apa :-)

    ReplyDelete
  7. Senyuman orang-orang kaya.. he3

    ReplyDelete
  8. Senyumannya manis memberi kesan kepada orang sekeliling. Bukan mudah untuk senantiasa positif.

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails