May 5, 2012

Jumpa Penulis Buku WTF? 23 Properties by 30

Berjumpa Penulis  WTF? 23 Properties by 30 , Faizul Ridzuan
Serious, bukunya laris dan bagaikan pisang panas, banyak tempat sold out

Preview : Faizul Ridzuan knows how to invest. And he makes it look easy. This regular employee turned RM2,000 in seed capital into multi-million property portfolio in just 5 years, with 23 properties purchased to date.

Buku ini menceritakan pengalaman penulis macam mana dia berjaya memiliki 23 biji rumah by umur 30 tahun. Umm, eyriqazz 30 tahun baru 2 biji rumah. Sempat mengorek serba sedikit rahsia yang dikongsikan secara peribadi kepada kami. InsyaAllah, akan dikongsikan di blog ini beserta review tentu bukunya sekali. 


Partner in Crime , Abang Ensem, AriffShah, dan Tuan Bri

Eyriqazz dah baca serba sedikit buku ini dan dalam proses nak khatamkan minggu ini. Gaya penulisan yang mudah difahami, dan bolehla dikatakan buku ini macam buku versi "Robert Koyisaki versi Melayu"

P/s : Hati semakin berkobar-kobar untuk memiliki rumah yang seterusnya. Mungkin minggu depan akan turut serta join Seminar Hartanah, 4 Langkah ke Arah Hartawan Hartanah

P/s/s : Yup, Buku WTF ini mostly Sold Out di Kedai Buku kini. Saya turut rekomenkan Ebook Hartanah ini, pengisian, informasi dan maklumat berkenaan pelaburan hartanah tak kurang hebatnya...

28 comments:

  1. Replies
    1. Dah habiskan baca 12 muka surat..memang layan...macam layan baca buku "rich dad, poor dad" dari robert koyisaki

      Delete
  2. Replies
    1. Indeed..Memang memberikan Inspirasi...

      Delete
  3. tak sabar nk tunggu review pasal WTF ni.....

    Manan Qayyim

    ReplyDelete
    Replies
    1. Review soon bila dah khatamankan buku ini

      Delete
  4. Replies
    1. Kat MPH...skang byk mph yang dah sold out..tunggu stok baru..tapi kat pesta buku pwtc pun saya tgk ada lagi..dpt diskaun 10%

      Delete
  5. Replies
    1. pecahkan ruyung, dan dapatkan sagunya

      Delete
  6. Replies
    1. Ada dijual di MPH tapi skang byk mph yang dah sold out..tunggu stok baru..tapi kat pesta buku pwtc pun saya tgk ada lagi..dpt diskaun 10%

      Delete
  7. sangat hebat...
    rezeki melimpah.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Di mana ada kemahuan, InsyaAllah ada jalannya

      Delete
  8. Buku dijual di MPH dan Kinokuniya sahaj buat masa ni...

    Kat Pesta BUku ada, siap dah buat sale lagi..

    p.s: laju giler kau dan ariff buat posting...

    SCAM! WTF? Faizul

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks bro for the info.. Lajula coz bini takde kat rumah...

      Delete
  9. Hebat bro sudah memiliki 2 buah rumah manakala saya masih 1 untuk keluarga berteduh.

    ReplyDelete
    Replies
    1. better than takde bro..ada rakan2 saya yang dah cecah 30 tahun pun masih lagi menyewa until now...

      Delete
  10. Wow teruja...ni nk beli satu umah pun jenuh...huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. InsyaAllah boleh kalau kena caranya...

      Delete
  11. wah jumpa blogger hartanah ..

    ReplyDelete
  12. Wahhh.. Teruja saya baca entri Bro ni..

    ReplyDelete
  13. Sangat hebat 23 biji rumah dalam usia 30 tahun.. Kagumnya...

    ReplyDelete
  14. mak aiiiiiiiiii......30 tahun baru...hebat cara dia :)

    ReplyDelete
  15. gila laaaaa...mcm impossible gila nk beli own 23 houses before 30..kagumnyaaa

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails