May 28, 2012

Wahab Cendol Wangsa Maju


Cendol Nangka
Fuh,sejuk rasa tekak...Sedap
Pelbagai Cendol dan ABC boleh didapati di sini
Jemput Minum
Mee Rojak Ayam nya pun boleh tahan sedap
Datang last time waktu malam around 8pm, so santai skit. Tak ramai orang
Wahab Cendol Wangsa Maju
Tak jauh dari Pasar Malam Wangsa Maju Section 1
Sekali try, mungkin nak try lagi...
Kalau korang singgah sini, hello2 la ya...Boleh blanje eyriqazz sekali...

31 comments:

  1. woww! rojak tu menarik hati betul....=)

    ReplyDelete
  2. cendol nangka? x pernah lagi, biasa cendol durian plus jagung.. wowww... Cendol Pak Ali kat bawah Giant Port Klang...

    ReplyDelete
    Replies
    1. nyam2...boleh la terjahi kalau pi Giant Port Klang camni...

      Delete
  3. saya penah pegi gak..kawan bawak
    bleh tahan gak cendol ni
    sedap

    ReplyDelete
  4. nyums sedapnya! dekat dgn rumah ijah ni tp err tak pernah lak cuba heheh

    ReplyDelete
  5. Pergh cendolnya memang terbaik da,, dah lama tak pekena cendol ni..

    ReplyDelete
  6. pergh..encik wahab ni dah bukak kedai cendol da??

    ReplyDelete
    Replies
    1. ohh,bro pernah terjah gerai pak wahab ni sebelum dia bukak restoran ekks?

      Delete
  7. dekat dengan rumah. kat sri rampai kan?..huhu tapi baru pergi sekali je

    ReplyDelete
  8. 1st time tau ada cendol nangka.. mesti nangka tu fresh kan baru la sedap makan eh

    ReplyDelete
  9. Replies
    1. total tak sampai rm15 kalau tak silap...

      Delete
  10. Sedapnyer... Siap ade nangka lagi tu..

    Errrmmm dah lama x makan nangka..

    ReplyDelete
  11. Amboi meleleh air liuh. Semuanya disediakan penuh. :-)

    ReplyDelete
  12. MEE ROJAK AYAM yea.... look nice dan meriah... boleh masuk slot HAZMAN VS FOOD nie... menyelerakan....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jangan lupa ajak dan belanja eden..hik3...

      Delete
  13. section 1? hmmmmm tgh navigate area mana ni.. if sect 2 mmg kak sha familiar..ada office reliance dan burger bakar kaw kaw...hiks

    ReplyDelete
  14. saya pernah kesini beberapa kali. dulu abang saya ckp, dia jual cendol tepi jalan jaa, tp skang dah bukak kedai :)

    ReplyDelete
  15. penah makan kat sini...sedap cendolnya... :)

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails