June 26, 2012

Eyriqazz vs Denaihati - The Game Is ON!!!

Cabaran SEO Eyriqazz vs Denaihati semakin panasss!!!. Sifu saya @ Denaihati sudah mula menyahut cabaran saya. Strategi tengah disusun....


Denaihati - Don't Play-Play with Me K...

Penangan YanmieOnline u dah tengok, let's me show u my Secret Weapon, Ariffshah the SEO Master


AriffShah - Let's guys menyusun Strategi Cabaran SEO Eyriqazz vs Denaihati

Fuhh, kalau dah sifu dah mula menyahut cabaran, adakah ramai bloggers yang akan tercabar dan akan berpura-pura mengangkat bendera Putih seperti Strategi yang dimainkan oleh Abang Ensem?? Yiezaa, The Game is Onn...It's getting Hotter!!!

39 comments:

  1. perghhh...meeting otai-otai SEO ke ni...teringin nak face to face

    ReplyDelete
    Replies
    1. InsyaAllah mungkin bertemu suatu hari nanti..mereka semua terror SEO...

      Delete
  2. Ada persidangan meja bulat untuk sesama blogger ker?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hik3...just datang dengar proposal...

      Delete
  3. Alamak..

    Terpaksa angkat bendera putih nampaknya.. Kena bagi laluan dekat sifu-sifu menang ni..;)

    Walaubagaimanapun... Eyriqazz vs Denaihati : Blog siapa lebih popular? (Klik di Sini)

    ReplyDelete
  4. Jangan.. CiTom sat lagi melompat. Hehehe... memang tebaikk.

    ReplyDelete
    Replies
    1. cik tom melompat? hik3..InsyaAllah, kalau ada rezeki tak ke mana..

      Delete
  5. Huh gerun tgk pakar SEO bersidang he3..

    ReplyDelete
    Replies
    1. tuhla..saya pula yang gerun melihatnya

      Delete
  6. xpa, nanti saya pon nak join, ramai plak yg dah join awal, adehhhh

    ReplyDelete
  7. Replies
    1. hahaha,...ini meeting lain actually

      Delete
  8. Sifu turun padang.. apa yang dibincang tu??

    ReplyDelete
    Replies
    1. bincang sesama bloggers dengan potential advertiser

      Delete
  9. Gwa nak masuk, tapi nak angkat bendara troll

    ReplyDelete
  10. Replies
    1. gambo ko eden dah hantar ke majalah remaja..muka depan majalah remaja bulan depan

      Delete
  11. Assalam..
    Fuyoo..gerun bila pakar susun strategi..
    terasa diri kecik besar kuman..

    ReplyDelete
  12. walaweh meeting siap hehe terbaik!

    ReplyDelete
  13. akuu x join sebab aku tak reti nak buat kahkahkahkahakahka

    ReplyDelete
  14. Salam,

    Alamak KakYan ke tu? giler besar hahhaa, nasib baik amik gambar dari tepi, kalau dari depan mau orang fokus tengok gambar tang perut je hehee :D

    www.yanmieonline.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. gambar dari depan pun ada..hahahah..nanti saya publishkan ya

      Delete
  15. Pakatan hebat ni.... Berdayakah saya nak lawan blogger-blogger hebat ni... Saya cuba nasib lah...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Boleh..sedangkan team greece pun mampu bergelar juara euro, apakan pula sesama bloggers..masing2 ada kelebihan tersendiri

      Delete
  16. wahhh ini mmg satu game yg hebak!!!! nk sgt join tp xreti lgsung.. -sedang bsedeyh nih-

    ReplyDelete
  17. cukup 3 orang tu join.. denaihati, ariffshah & Kak Yan aku cabut larilah.. semua bendera aku keluarkan.. hahaha

    ReplyDelete
  18. ni ada apa ni meeting apa ni haa ?? haha..
    nak bako rumah mail lambong ke ni ? bhahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. meeting sesama bloggers..mengeratkan silaturahim...

      Delete
  19. Mak aih,gempak seh. Siap ngan meeting2 lg.
    All the best buat semua team :)

    ReplyDelete
  20. mak aii.. dalam i berdiam diri.. rupa-rupanya ada game yang hebat giler ni!!!!!

    ReplyDelete
  21. mantap ahh susun strategi..hehe..pasni habis la page google tu..kucar kacir habis..hehe

    ReplyDelete
  22. Tahniah bro, saya baru jugak join, sama2 kita usaha untuk menguji tahap SEO masing2. Tahinah sekali lagi..

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails

Hidupkan Untuk Memberi