June 26, 2012

Pavlova - Mahu Disponsor? Make her an offer that She can't refuse

Anda berminat nak merasa Pavlova yang ditaja? Peluang jangan dilepaskan, http://irmadilondon.blogspot.com membuat tawaran buat yang berminat :



Mahu disponsor? Make me an offer that I can't refuse... :))
Cepat-cepat e-mailkan ke irma_pv12@yahoo.com

Umm, Eyriqazz boleh join sekali lagi ke? Nak juga joini n make an offer that you can't refuse.... Well, nasihat eyriqazz, kalau berminat, kasila proposal yang menarik kepada Irma yang akan memberikan win-win situation... 

P.s : Fuhh, serius mengidam nak pekena Pavlova lagi...

12 comments:

  1. wahhh..sedapnye..nak try laa..

    ReplyDelete
  2. Tak pernah makan lagi, tapi memang nampak sedap..

    ReplyDelete
  3. hari jadi kita tahun depan ada yg nak sponsor ke.. hehehe

    ReplyDelete
  4. sedap nya namapak ...eh ! saya bulan 10 ni bufday...sape nak sponsor ni ? haha..sponsor lilin pun cukup la

    ReplyDelete
  5. terima kasih daun keladi,
    eyriqazz nak pavlova, offer lah lg. :))

    ReplyDelete
    Replies
    1. hihihi..tak boleh tamak...bagi peluang kat orang lain pula...sama-sama merasa...

      InsyaAllah, minggu depan saya teguri blog Fazlinil...

      Delete
  6. Geram melihat timbunan buah Strawberry diatas Pavlova ini. :-)

    ReplyDelete
  7. wahhh macam ladang strawberry pulak...cantik pulak tu...tentu sedap kan

    ReplyDelete
  8. pavlova irma mmg sgt sedap..nak repeat order tp jauh sgt laaa....

    ReplyDelete
  9. damm. ada strawberry la pulakkk..

    dah la aku tengah diet nih..

    ReplyDelete
  10. wow saya pun teringin nak merasa ..

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails

Hidupkan Untuk Memberi