June 1, 2012

Pavlova : An Offer that I can't refuse

P.s : Mahu ditegur? Make me an offer that I can't refuse.... (Entri Feedback dari Bloggers yang Diteguri) . Surprise, eyriqazz betul-betul terima offer that i can't refuse :

Fazlinil Irma May 31, 2012 12:47 PM
Boleh tak nak offer kek/pavlova utk birthday alisya. :)
Kredit picture to Fazlinil Irma

Curious, eyriqazz pun menerjahla blog dia. Excited, teruja. Rupanya Fazlinil ada buat tempahan kek, pavlova, red velvet, cheese kek, dan pelbagai lagi.Semuanya nampak yummy dan menyelerakan. Lokasi rumahnya pun tak jauh dari eyriqazz. Terima e-mail dari pemilik blog yang confirm dia nak sponsorkan Kek/Pavlova untuk birthday Alisya (birthday Alisya 22 June)...

Alhamdulillah, rezeki jangan ditolak kan? To Fazlinil, i will teguri ur blog n promosikan perniagaan anda sekali ini future. Win-win situation itula yang seeloknya kan?

P.s : Serius menitik Air Liur melihat Kek dan Pavlova menguja. Check it out --> http://bit.ly/L73Xx8

Anyone else wanna make me An Offer that I can't refuse?

16 comments:

  1. Buah-buah eksotik penuh pada toping. Memang sukar hendak menolaknya.:-)

    ReplyDelete
  2. REZEKI YG DTG JGN DITOLAK :d

    ReplyDelete
  3. mmg sedap pavlovanye...pernah dpt free dr irma ni...pernah gk order red velvet..sedap...rezeki alisya dpt pavlova sempena busday nanti

    ReplyDelete
  4. wow, memang terliur, bila dah dapat tu, nanti cg tolong pos sikit kat Sya, boleh?. :D

    ReplyDelete
  5. Tak aci laaa...nak jugakkk! X pernah mkn lg pavlova nie..pancake pernah la! Ekekeke...:-)

    ReplyDelete
  6. Bestnyer dapat sponsor Pavlova... ;)

    Myra teringin nak makan, nak beli cam mahal-ingat nak buat sendiri

    ReplyDelete
  7. haha, byk sedap maa, itu baru tengok

    ReplyDelete
  8. urppp blog ni kalo xde mknan sdp2 mmg xsah kan.. mmg nmpk sdp..tp pavlova tu hape? kek ke bukan? xpena try lagi eh..

    ^^ alisya jgn lupe kirim kt anti sket eh nti...

    ReplyDelete
  9. wau rezeki tu.. melelh seh tengok kek tu.. heheeh

    ReplyDelete
  10. Pavlova nie nie menarik dengan topping buah-buahannya.... mesti puas hati tue

    ReplyDelete
  11. ni baru real pavlova..loads of fruits! sesetengah tu buah sikit je..macam ni baru okey! :)

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails