June 24, 2012

Sedap ke Pavlova?

Sedap ke Pavlova ni? Rasanya first time eyriqazz terdengar pasal Pavlova ni coz tengok di Tv majlis perkahwinan awal Ashaari dan Sha Al Yahya.Lepas tu SHaringingoz cerita pengalamannya yang memang sedap pekena Pavlova ( Pencarian Pavlova Berakhir di Alexis Garden) Sedapke? Pucuk di cita, ulam mendatang :



Apa Kata mereka?
-Kredit picture to Sumigigi-

Sumi Gigi : Ya allah.. Cik eka...sodap dik oit...selalu tgk org makan...nak beli tak reti...td dpt la makan.. 2 kali tambah...hahahaha
P.s : Tuan rumah pun tak sempat menambah tau..Hahaha,takper2..memang jemput orang datang untuk makan...

Kak Ina KLsedap kan pavlova ni Sumi Jelly

Eyriqazz : Pertama kali try Pavlova. Serius sangat sedap. Rasa macam aiskrim pun ada, rasa macam kek, buah, gabungannya memang nyaman dan sedap. Cuma agak manis sedikit.... Rasa nak tempah lagi laa lepas ni...wifey dah siap wish utk birthday bulan 7 nanti..

Berminat nak menempah? Bolehla terjahi http://irmadilondon.blogspot.com

Saya gerenti puas hati....

P.s : Order Pavlova dengan Irma, jangan lupa mention my blog ...Kot2 boleh dapat diskaun... Hik3..

23 comments:

  1. sedapnya. pernah makan sekali..mmg sedap

    ReplyDelete
  2. boleh tahan pavlova ni, anyway thanks bro sebab invite untuk majlis birthday alisya

    ReplyDelete
  3. Kalau dahulu musim cupcake dan macaron, tapi sekarang orang sukakan pavlova pula..

    Hmm teringin benar nak rasa.. Tentu sedapkan..:)

    ReplyDelete
  4. sy tak pernah melantak pavlova..:(

    http://cintauntukkita.blogspot.com/2012/05/sedap-tak.html

    ReplyDelete
  5. sejak scha ngan awal punya penangan aritu ramai le orang dok tertanya2 dap ke palova tu termasuk saya hehe..tengok kedai kek pon ada jual gak

    ReplyDelete
  6. alamak...sedap bro..haha..suap saya sikit..bhahhaha

    ReplyDelete
  7. Tengok gambar dah telan air liur.. gulp!

    ReplyDelete
  8. tengok rupa.. macam mantap aje!!! wow!!

    ReplyDelete
  9. xpena try..tpi tgk gmbr mcm sedap je....

    ReplyDelete
  10. Memang sedap dan Pavlova ini diperbuat daripada putih telur.

    ReplyDelete
  11. alaa ruginya, terlepas nak merasa irma punya pavlova :(

    ReplyDelete
  12. hai sedap je nampak pengomen makan tu komen ...kena cuba jugak ni...nak rqst ngan suami sempena apa yek?b'day dah lepas....kena ikhtiar jugak ni..he he

    ReplyDelete
  13. x pernah try ni.. lain kali kalau jumpa mesti nak belilah..

    ReplyDelete
  14. tengok gambar je pun dah terliur macam mana ni.. huhu.. sory bro tak dapat datang sbb ada percutian family.. :-)

    ReplyDelete
  15. tak pernah try tengok2 gitu je di blog yanmie

    ReplyDelete
  16. ha,komen untuk cik eka sekali dicopy.kak sumi punya komen memang buat org teringin..hihihi..
    dah tergoda ngan pavlova ni...hehehe

    ReplyDelete
  17. tak berapa minat..sebab manis..klu makan pun just amik strawberi tue jek..hehehe..

    ReplyDelete
  18. Memang sedap. Gerenti nak lagi! hehehe

    ReplyDelete
  19. teringin nak makan.bila tah boleh..

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails

Hidupkan Untuk Memberi