July 16, 2012

Kerusi IKEA Comel buat Alisya dan Azim

Papa, Papa, Alisya nak kerusi Pink tu..Merengek-rengek Alisya ketika di shopping di IKEA semalam. Ok, ..Rembatlah satu...


Wife : Satu je? Untuk Azim? 
Eyriqazz : Azim kecik lagi...
Wife : Apa salahnya belikan terus? Kan habis nanti?
Eyriqazz : Sometimes, it is better turutkan aja...Mood Shopping Wanita sukar diduga, tak bestla pula nak spoilkan mood isteri . Dipendekkan cerita :



Kerusi IKEA Comel beli di IKEA Malaysia
Yang Pink buat Alisya, Yang Biru untuk Azim
RM45 each..

Bukan main lagi suruh Ayah Su nya pasangkan..
Mudah pasang,kukuh juga..Eyriqazz yang "Kurus" ni pun duduk tak patah pun..

Mood Happy...Ke Mana tumpahnya kuah kalau tak ke nasi

Papa, Both ni Alisya Punya kan?
Eyriqazz :......................???

28 comments:

  1. Budak-budak suka kerusi berwarna terang. Err sempat Azim guna kerusi warna biru ini? :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahahaha...Sempat kot..wifey garang...

      Delete
  2. Aikk..samalah macam at Yogen Fruz punyer kerusi..hehe

    ReplyDelete
  3. bila gi beli nih?
    Sop beli yg buat jer utk anak2 :)

    ReplyDelete
  4. teringin jugak nak belikan satu utk hero den kerusi mcm tuh...hehe

    ReplyDelete
  5. haha..comel je krusi tu..msti alisya suka sgt..

    ReplyDelete
  6. nampak style jugak kerusi ni lah

    ReplyDelete
  7. Eyriqazz duduk x patah? Mesti sy pun boleh duduk gak. Nak beli la satu utk diri sndri ;p

    ReplyDelete
  8. haha, kena bagitaulah azim punya tu...kalau tak, dia amik gak kerusi tu kan..

    ReplyDelete
  9. sementara azim tak besar lagi.. kerusi tu dua-dua alisya punya.. hahaha.. cerdik anak hang ni..

    ReplyDelete
  10. Hurmm..... sayang isteri turut-turutkan... hehehehe... anyway nice color la bro

    ReplyDelete
  11. Comel kerusi tu... Bole beli utk bebudak ni nanti.

    ReplyDelete
  12. Alooo comelnyer.. Kalau adik adik kecik kan best.. tambah tambah kalau perempuan.. :)

    ReplyDelete
  13. comel kerusi tuh. biru dan pink untuk anak laki dan perempuan. suka tengok gambar pertama tuh. cute.

    ReplyDelete
  14. cute kerusi nie...hehe dua2 alisya punya ekk

    ReplyDelete
  15. mmg kukuh kerusi ni.. orang tua pun boleh buat panjat dengan kerusi ni.. kerusi yang jenis bangku bulat tu pun sama.. berbaloi laa dengan harganya

    ReplyDelete
  16. Cantik kerusi tu memang sesuai utk budak mcm alisya..

    ReplyDelete
  17. alisya alisya....sentiasa menghiburkan ibu ayah..hehe

    ReplyDelete
  18. lengkap ras aidup dah dpt sepasang kan bro? hik2...

    leh challenge sy lepas ni, dah 2 pasang + 1 boy yg belum ada pasangnye... :p

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails