July 8, 2012

Penangan Jalan Jalan Cari Makan TV3 - Queue Panjang di Yazid Burger Shah Alam

ooo kedai dia dekat bawah mee ketam tu je ke bro.. rasanya boleh gi terjah ni.. tadi baru je masuk Jalan Jalan Cari Makan TV3 .. meletup lah kedai ni lepas ni.. macam burger bakor.. hehehe - Myvitrd- Komen dari entri Yazid Burger Shah Alam


Petang tadi, lepas cover satu Job di Shah Alam, sempatlah dinner di Restoran Mee Ketam Shah Alam. Bawah tu, ada gerai Yazid Burger. Sempatlah usha tempat tu sekejap : 


Around 7 malam. Panjang giler dah Queue. Adalah dalam 30+ tengah beratur
Kagum dengan kesungguhan mereka beratur demi Burger Size Besar di Yazid Burger ini
Supersized Burger - Memang besar. 
Tengah Masak. Fuhh, kalau eyriqazz makan seorang, confirm tak habis ni
Fuhh, baunya agak mencucuk hidung ini juga. Tapi, mungkin bukan kali ini, tak sanggup eden beratur panjang
Full House. Memang meriah. Penangan Jalan Jalan Cari Makan TV3.
Tahniah, nampak perubahan yang lebih positif dengan pengacara baru, Iqram Dizly

24 comments:

  1. bro mai shah alam xhabaqq...bleh lepak makan sekali..hehee

    ReplyDelete
  2. tadi singgah tengok ramai terus tak jadi.haha

    ReplyDelete
  3. wah..mcm sedp je..laku trus kdai ni..

    ReplyDelete
  4. Ye la..tengok iqram mkn burger ni mmg menggugat iman.sedap je..burger YB bertambah femes la pas ni.

    ReplyDelete
  5. WAHHH TERUJA NYE NAK MAKAN.. BURGER NI!!!

    ReplyDelete
  6. Kan betul aku ckp tadi... He3 mau sebulan org akn beratur panjang ni bro... Lepas raya baru leh terjah kalau mcm ni..he3

    ReplyDelete
  7. Dekat je dgn opis. Tp sbb baru lps balik seminar jom kurus, tahan napsu jap.. Lg 2-3 hari, lps malas tahan napsu, boleh la consider.. Hehehe

    ReplyDelete
  8. huyyo!! ramai gila!! ni kompem sampai bila2 ramai macam ni..

    ReplyDelete
  9. peh. ni kalau makan satu pun..tak larat habis..

    ReplyDelete
  10. tak ada kesempatan lagi nak pergi ni..

    ReplyDelete
  11. Queue macam ni memang dari sebelum JJCM lagi. Kalau nak versi burger YB yang kecik, lu kena gi gerai yang depan rumah gua.

    ReplyDelete
  12. selalu pergi tutup jer. tak tahu pulak masuk jjcm semalam, x tengok plak.

    ReplyDelete
  13. Yang penting TV3 dah mengambil langkah bijak amik IQRAM DINZLY tu jadi pengacara.... tapi bila la diorang nak jemput foodblogger lak yea...hehehe

    ReplyDelete
  14. kalau bab makan lajuu je kan orang orang ni...

    ReplyDelete
  15. Betul-betul terkesan penangan JJCM.

    ReplyDelete
  16. Boleh fight dengan Burger Kaw Kaw@@|||

    ReplyDelete
    Replies
    1. Harga nye besaw jg ker..!

      Delete
  17. Harga nye besar
    Jg k..? Burger ne..!

    ReplyDelete
  18. besornye! ni kalau makan sorang, boleh simpan, sambung makan esok..hehehe

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails