July 16, 2012

Sesat Dekat Blog EYRIQAZZ Edisi NamiaCinta‏


Sebelum saya tulis panjang-panjang saya nak minta maaf sebab saya  memang tak reti nak tulis dekat blog orang jadi penulisan ini akan jadi versi blog saya lebih kurang macam tuh lah..

Saya jumpa blog ini pun baru jer lagi sebab selalu sangat nampak kawan-kawan tweet entry dari blog ini.. masa tuh saya buat tak tahu jer..satu hari tuh saya tweet tanya kat kawan-kawan kalau diorang ada kenalan  kerja dekat ********** jadi sorang kawan saya mantion nama tuan blog ini..
ambik masa satu hari jugak lah saya nak tanya kat tuan blog ini
ter lah dah lah segan tetiba nak mintak tolong pulak... tak apa orang kata 
malu bertanya akan sesat jalan lagi pun bukan kena bayar pun kan...

sejak tuh saya mula baca blog nieh makin lama makin best pulak...
memula ingat blog gegurl sekali blog lelaki kacak lah.. huhuhuh ...
dekat tweet pun jarang mantion nama sebab saya rasa tuan blog nieh 
macam sombong jer hahahaha jahatnya...

baru-baru ini saya jumpa tuan blog nieh dekat event nuffnang blogopolis 2012
edisi sakat pun bermula .. hahahaha memang teruk saya kena buli dengan tuan blog ini
"yuyu ada pembaca blog nak bergambar" suara tuan blog ini sikit punya lah kuat sampai  semua orang boleh dengar rasanya.. kalau yer pun cakap lah pelan-pelan tak lah saya  malu sangat...

ada satu part yang tuan blog ini kata yang dia nak block saya dari timeline dia sebab
suka sangat menyemak ... hahahaha sebab saya menyemak lah saya dapat tulis dekat blog yang
hebat ini... sebenarnya saya bukan menyemak cuma mencari peluang untuk meluas kan rangkaian 
sosial saya jer dan tak maksud apa-apa... 

kesimpulannya .. tuan blog ini tidak lah sombong seperti yang saya kata kan pada permulaan ayat
edisi sakat tuh tak bermaksud apa-apa sekadar gurau senda jer. takut juga saya kena marah
dengan peminat tuan blog ini....


nota: Aci lah kan saya tulis macam mana saya boleh sesat kat blog nieh...
nak berkongsi tips memang saya tak pandai... 


Tentang Penulis : Seorang Blogger yang Sangat Jiwang, nama blog pun ada nama Cinta. NamiaCinta diambil dari perkataan " Namun Inilah Aku versi Cinta" Hahahaha,reka sendiri...

Komen Eyriqazz : Namia terlupa korek telinga ni, Eyriqazz cakap wifey Eyriqazz yang selalu menyibuk di wall FB Eyriqazz, rasa nak block pun ada...Hahahaha,actually takut apa-apa rahsia terlepas cakap di sana...Hahahaha...

Pantun Buat Namia :

NamiaCinta jiwang orangnya
Fahrin Ahmad dikata pernah Jatuh Cinta
Bollywood dan Romantik Komedi filem ditontoni sentiasa
Almaklumla, dalam hati taman berbunga-bunga versi "Syurga Cinta"

8 comments:

  1. hahahaha.. dia ni lah yang minat yuyu zulaikha tu ye??ehehe

    ReplyDelete
  2. Wah2! Sekali dh jd penulis jemputan si mia neh.. Bravo2.. Hahahah

    ReplyDelete
    Replies
    1. mana ada ler huhuhu
      masih biasa2 jer

      Delete
  3. Sempat lagi kena sakat yer..bro Eyriqazz.. hik3... my sis suka baca artikel dier. takde ler gugurl sangat.

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails