August 3, 2012

Bufet Istimewa IKEA

Last week semasa shopping di IKEA, ternampaklah poster ini :

Bufet Istimewa IKEA
Harga untuk Dewasa : RM39.90
Kanak-kanak : RM19.90
Terhad buat 100 pelanggan pertama setiap hari. First come first serve 
Masa : 6ptg-9.30 malam

Aiseh, timeni dah plan nak berbuka puasa di Restoran Wong Solo, Shah Alam. Kalau tak boleh la try bufet istimewa ni. Staff IKEA kata, menunya agak marvellous juga. Umm, eyriqazz rasa at least menu-menu ni mesti ada :

IKEA Meatballs
Almondy Cake
Pencuci mulut
Fuhh, nak kena try one day buffer Istimewa IKEA ni...
Tapi, my magic card dah 0 dalam tu...Huk3, kena tunggu bulan depan baru di top up kan

22 comments:

  1. Bestnyer....

    tengok menu pencuci mulut pun dah meliur ha... ;)

    ReplyDelete
  2. macam nak gi coba je.. teringin nak makan meatballs.. huhu

    ReplyDelete
  3. Replies
    1. magic card tu akan ada certain amount yang akan di top upkan setiap bulan..hik3..lepas la nak makan ikea meatballs setiap bulan free..

      Delete
  4. uu..sedap2..terliur petang2 nie..thanks kerana membuatkan hati teringin nak pergi:)

    ReplyDelete
  5. sedapnya makanannya!!lambat lagi nak berbuka nih..

    ReplyDelete
  6. Hurmmm....kalau itu lah menunya...eden tak berapa boleh sangat sebab nak kena ada nasik jugak...hahahahaha

    ReplyDelete
  7. bestnyer ada magic card :-)

    ReplyDelete
  8. mantap. tp risau kalau pergi tak sempat.huhu

    ReplyDelete
  9. Eh tak tahu pun.. Hehehe

    Boleh g jengah nih.. Dekat je ngan umah..

    ReplyDelete
  10. eyriqazz mmg selalu makan & berbuka puasa di luar ke?

    ReplyDelete
    Replies
    1. selalu berbuka di rumah....tapau bazaar ramadhan..tapi weekend biasanya berbuka di luar....

      Delete
  11. meatballs tu yang popular kat IKEA kan?

    ReplyDelete
  12. Xtau la pula psl magic card tu.. Thx ats info..

    ReplyDelete
  13. rasanya buffet rmdhn ikea ni ada lauk2 melayu gk..xtau le thun ni dh lain lak kan..

    ReplyDelete
  14. Boleh tahan juga juadah berbuka puasa tu ya..selamat berbuka

    ReplyDelete
  15. Boleh tahan juga juadah berbuka puasa tu ya..selamat berbuka

    ReplyDelete
  16. nak try juga..
    nak set masa.. dengar citer sentiasa penuh.. huhuhu

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails