August 1, 2012

Wordless Wednesday - Masuk Bakul Angkat Sendiri

Credit Picture : Facebook Oh Media

31 comments:

  1. alamak.. terlajak perahu boleh diundur. terlajak kata habis kena ketawa.. haha..

    apa daa..!! :)

    ReplyDelete
  2. tak tau lagi cerite ape pasal lazada.. nak tanye encik google sat

    ReplyDelete
  3. Hurmm.... kes diorang nei lebih kurang macam kes orang ramai komplen pasal lif rosak kat PARADIGM MALL tempohari - Admin FB EMOSI TAK SUDAH

    ReplyDelete
  4. Hahaha! Entri kita samalah! tapi sy buat schedule post pukul 1 jap lagi huhuhu..

    anyway, barang saya dah sampai setelah 18 hari menunggu. nasib baik baru order 1 item je.

    ReplyDelete
  5. ada jugak orang macam ni...terkantoi sudah...

    ReplyDelete
  6. lorrr memang masuk bakul angkat sendiri laa kalau betul dia taip macam tue...dah barang dia sendiri sure sampai awal punya...huhu

    ReplyDelete
  7. haha, berhati2 bila menaip lain kali yerk.....

    ReplyDelete
  8. kantoi sudah.. sempat print skrin tue yg terbaik tue.. he he..

    ReplyDelete
  9. waaahh..cobaan menipu yang kantoikah ituu??

    ReplyDelete
  10. hahaha.. sbb x der org puji kot?
    kena puji diri sendiri... kecian

    ReplyDelete
  11. nasiblah saya tak terjebak dengan beli item dari lazada ni.

    ReplyDelete
  12. ahaaa .. meroyan sudah dia ..

    ReplyDelete
  13. Macam mana boleh terkantoi tuh? :-)

    ReplyDelete
  14. Hahaha... Di luar kawalan minda ker masa mengomen tu??

    ReplyDelete
  15. aku rasa dia ada ID facebook yang banyak...
    then dia guna ID user utk UP kan nama dia..

    macam yang orang buat kat lelong ke, kat ehbay ke


    logik tak ?
    so kali ni dia terlupa nak tukar ID


    p/s: Join join projek amal Kelab Hartawan Hartanah
    Sehelai Baju Buat Mengesat Air Mata

    ReplyDelete
  16. sepandai pandai tupai melompat akhirnya terkantoi jua....

    ReplyDelete
  17. Kantoi sudah hahahhahaha..terbaik.

    ReplyDelete
  18. teringat lagu Zee Avi tu..keh keh keh

    ReplyDelete
  19. https://www.facebook.com/LazadaMalaysia/posts/377428378991687

    ReplyDelete
  20. Adehhh... nak jack jugak diri sendiri openly.. adehhhh

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails