July 31, 2012

Buffet Ramadhan Cititel Hotel, Midvalley

Terimakasih diucapkan buat Denaihati dan Kak Siti yang Manis yang sudi menjemput kami sekeluarga joini berbuka  Buffet Ramadhan Cititel Hotel, Midvalley semalam. Kecil tapak tangan, nyiru kami tadahi.

Ramadhan Buffet Dinner, RM60++ seorang
Denaihati mesra melayan jemputan yang hadir

Kali ini tak sempat ambil gambar banyak coz banyak makanan yang agak menyelerakan dan sampai dah ramai yang berbaris mengambil makanan.

Dancing Fish - Sedap
Ramai juga yang berbuka puasa di Cititel Hotel ini semalam
Kuih muih yang menyelera
Buah-buahan. Kata Dr. Fadzillah Kamsah, seeloknya makan buah sebelum makan makanan lain
Nasi Mandi kan Kak Siti? Lupa laa pula
Lauk-lauk
Rendang daging. Yummy
Ayam
Ini favourite eyriqazz. Adalah dalam 7 ketul eyriqazz makan. Hik3...

Overall, makanan di sini agak menarik dan memuaskan hati. Antara makanan lain yang dihidangkan semalam antaranya Sate, Ikan Patin Masak Tempoyak, Pucuk Paku , otak-otak, aiskrim, dan pelbagai lagi. Alhamdulillah, rezeki. Jemputan kedua dapat hadiri boleh bawa anak dan isteri.

Nak bertukar jadi Sailormoon ke Namia?
Antara jejaka-jejaka bujang dan perasan bujang yang hadir.
Isteri : AE mengaku bujang, kalau abang pi sorang ni, sah mengaku bujang juga kan?
Eyriqazz : Ehh, tak2,Abang cakap Not Single but Still Available..Hihihihi...
Antara rakan-rakan  bloggers yang turut hadir sama
Wife : Papa,next time kita berbuka di sini dan bermalam di sini ya? Lepas berbuka boleh shopping sampai Midvalley tutup..
Eyriqazz : Umm, umm, hotelnya dah penuh sampai lepas raya laa Sayang..Hik3..

Buffet Ramadhan di Cititel Hotel, Midvalley enak sekali
Terimakasih buat Denaihati dan juga Kak Siti
Kenyang perut gembira hati
Semoga terus dimurahkan rezeki

22 comments:

  1. Replies
    1. Ada..ternanti2 dia bawa nobita or sinyu,tapi tak muncul2....

      Delete
    2. kenapa saya takda?? huhuhu

      Delete
  2. Hehehehe hotel penuh sampai lepas raya... :)

    Akhirnya dapat jumpa jugak ngan si comel lote dua beradik nih.. :)

    ReplyDelete
  3. tengok menunya memang nampak sedap :)

    ReplyDelete
  4. uisshh....rugi la tak dapat join buka puasa ngan kengkawan blogger nie....

    ReplyDelete
  5. Wahh...bestnye dapat berbuka ramai-ramai kat situ..makan pon sodap tuhh..huuhu..lapo la pulak..hehe~

    ReplyDelete
  6. syoknya berbuka bersama blogger. bila ntah dapat berkumpul gini jugak.

    ReplyDelete
  7. Kenapa gambar goyang bro? Tak tahan godaan lauk yang sedap. :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha..bijak2..goyang dengan godaan makanan

      Delete
  8. bestnye!! teringin nak g buffet tp x tahu kat mane best~

    ReplyDelete
    Replies
    1. Samalah kita..so pergi yang mana orang jemput n boleh bawa anak isteri je

      Delete
  9. betul tu eyriqazz "nasi mandi" yang sangat mebelezzzz dan fabuluzooooo

    ReplyDelete
    Replies
    1. Uwaa..tak sempat try nasi mandi tu...

      Delete
  10. wah menu makanan2 kat situ semuo nyer nmpk sungguh sodap...

    ReplyDelete
  11. wah.. best nyer boleh bawa keluarga sekali.. hehehe

    ReplyDelete
  12. bulan Ramadhan memang bulan yang indah, buka bersama adalah salah satu cara untuk menyambung kembali tali silaturahmi yang mulai putus, indahnya kebersamaan di bulan Ramadhan.

    ReplyDelete
  13. wah untungnya dapat ke berbuka beramai2.. belum ada kelapangan masa untuk berjumpa rakan2 blogger termasuk denaihati..

    ReplyDelete
  14. Dari atas sampai ke bawah aku nengok.

    Ada la sekeping muka aku.. itu pun macam blur2 je nie

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha...tak sempat amik gambar bebanyak..hihihi

      Delete

Related Posts with Thumbnails

Hidupkan Untuk Memberi