September 22, 2012

Gembira Dapat Membantu : Cash Out Income dari Blog

Gembira bila melihat mesej dari rakan @ bekas rakan sekerja yang memperkenalkan Nuffnang kepada Eyriqazz :


Tahniah Bro...Bolehla bawa Anak-anak bercuti lagi ya?

Alhamdulillah, gembira bila dapat membantu rakan-rakan. Saya percaya, rezeki itu datang daripada Allah. Mana yang saya boleh rekomenkan kepada potential Advertiser etc, saya rekomenkan. Secara direct or indirect.Sama-sama mencari rezeki, Side Income, apa salahnya bantu menbantu, kan?.  Saya percaya Hidupkan Untuk Memberi, InsyaAllah, rezeki dimurahi dan minggu ini pun beberapa Advertorial diterima lagi. Alamak, dah dapat reminder : [Nuffnang Sponsored Post] Reminder for........

Tahniah juga buat rakan blogger @ Ketua Talibarut yang semakin murah rezeki dari Sponsored Post. Keep it up...


Ini yang buat hati semakin bersemangat untuk completekan my first Ebook untuk dikongsikan rahsia bersama....Mood rajin, kembalilahhh......

30 comments:

  1. Alhamdulillah.. rezeki dikongsikan bersama... memang dari dulu bro support Sahabat2 and all the best dan gud luck...

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks irsah...byk lagi ilmu blogging yang belum sempat belajar ngan irsah ni

      Delete
  2. cpt2 siapkan ebook tu, bro..boleh kasi free 1..hehe

    ReplyDelete
  3. awesomenyee..ble la nak ikut jejak langkah eyriqazz ye..^_^

    ReplyDelete
  4. eyriqazz...cepat lah siapkan ebook tu...
    blog sy dah lama stop BE...macam mana ek nak dptkan balik??

    ReplyDelete
    Replies
    1. nanti saya kongsikan di ebook saya tips & rahsia buffered earning

      Delete
  5. alhamdulliah bila ada rezeki dari berblog..semuga rakan blogger yang lain berjaya gak mendapat rezeki nanti

    ReplyDelete
    Replies
    1. InsyaAllah, sama-sama kita membantu...

      Delete
  6. Kalau ada usaha dan kesungguhan insyaallah rezeki pasti akan dtg... Eyriqazz salah satu inspirasiku.. :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. wah,dah jadi inspirasi..... InsyaAllah bro,di mana ada kemahuan, disertakan dengan usaha, tentu ada hasilnya

      Delete
  7. Waaah.. Murah rezeki kau bro. ;)


    Kalau dah siap ebook tu harap² aku dapat sambar la.. hihi

    ReplyDelete
  8. rezeki ank2.. klau berusaha semua blh jd duitkn? klau dok diam yg tak dpt apa.. btul tak?

    ReplyDelete
  9. ramai rakan blogger yang berjaya hasil perkongsian ilmu bro....moga bertambah rezeki

    ReplyDelete
  10. wah.. masyuk!
    bila boleh jd cam ni gak :)

    ReplyDelete
  11. alhamdulillah. Allah dah janji kalau kita bersyukur akan ditambah lagi rezekinye.

    ReplyDelete
  12. mohon cepat sikit siapkan e-book..hehehe

    ReplyDelete
  13. Moga lebih bersemangat untuk menulis e-book tu.. Gembira dengan kejayaan rakan2 yg dah berjaya menjana pendapatan sampingan. Tahniah!

    ReplyDelete
  14. Makin menjadi-jadi pendapatan dengan hasil blogging. Ia adalah satu inspirasi.

    ReplyDelete
  15. Terbaik la..banyak masyuk tu...kena tunggu dan baca e-book nanti. Nak tahu rahsia .

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails