September 28, 2012

Mencari Plumber Sekitar Setapak


Any suggestion Plumber yang bagus/reliable sekitar Setapak/Wangsa Maju? Plumber yang selalu eyriqazz gunakan now tengah ada projek di Perak. Plumber yang diromenkan oleh Ketua Talibarut, dah telefon, banyak projek dan busy pula.

Kalau ada suggestion plumber yang bagus/reliable, harap-harap dapat tinggalkan no. telefon di komen entri ini ataupun e-mailkan ke iman1237@hotmail.com. Satu bilik air di rumah eyriqazz bocor....

P.s : Pernah kena tipu dengar plumber...Tukar tuil tandas sikit, kena charge RM50...

8 comments:

  1. Kena cari betul1 bro.. Kalau tak nanti kena kencing je

    ReplyDelete
  2. Kebanyakkan plumber yg ade semuanya org cina + charge mahal2...

    ReplyDelete
  3. ahh,saya pun penah kena tipu. ai,kalau jumpa itu plumber balik mmg siap di..hehehe

    ReplyDelete
  4. http://wanwidget.com
    mahal giler charge rm50

    ReplyDelete
  5. Kalau lu nak pakai 'orang gua', lu roger je Bro. Cumanya kos pengangkutan dia lebih sikit la sebab kena turun dari Shah Alam tapi hasil kerja memang memuaskan. Kebanyakan reader blog gua supaya pakai dia walaupun rumah diorang tu sejauh Putrajaya..hehe.

    ReplyDelete
  6. kena jaga2 kan abg, try tanya jiran2 kot2 dorg pernah baiki paip kat rumah dorg.. harap2 tak mahal..

    ReplyDelete
  7. Kawan2 gua ramai yg bleh buat keja2 mcm tu...maklumla bebudak building maintenance la kata kan...tapi nak kena tgk gak la kerja plumbing yg mcmana nak buat tu...

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails

Hidupkan Untuk Memberi