September 15, 2012

Perasan Popular Sekejap



Tengah-tengah dok syiok layan Nasi Lemak di Puteri Pacific Hotel pagi tadi, tetiba diteguri seseorang.

Ms X : Ehh, ni Eyriqazz kan?
Eyriqazz : Haah...

Ms X : Perasan Eyriqazz tadi. Saya Ms X staff Maybank, datang sini buat Audit .Sat agi nak pi USS,Singapore. Suka baca blog Eyriqazz. Owhh, ni la Alisya kan?

Eyriqazz : ( Speechless....Perasan Popular Sekejap)

P.s : Thanks Ms. X kerana tegur dan rajin menyinggah blog yang tak seberapa ini...

30 comments:

  1. Retis abis ni.. Hehe.. Rugi betul tak tegur masa nampak kat NZ hari tu.. :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. kenapa tak tegur?kalau tak boleh saya paw bro belanja makan sekali

      Delete
    2. Haha.. Paw tak tahan tu.. Saya kerja area situ2 je bro.. Dekat lembaga getah malaysia.. Next time boleh je roger.

      Delete
  2. wow! seronoknya ada orang ramah tegur begitu... memang glamor sekejap. hee...

    ReplyDelete
    Replies
    1. memang speechless..thanks miss kerana menegur...perasan la sekejap

      Delete
  3. Mcm entri hangit perasan mcm sebelumni je.. hehehe.. org tu popular.. hehehe

    ReplyDelete
  4. Hehe eyriqazz mmg popular lah! hehe ijah pernah jmp dulu tp tak berani nk tegur hehehehe

    ReplyDelete
  5. wowwwwww. memang fofular pun. aku pun pernah ditegur.. junior sekolah je la :p hihihiii rasa popular yg #hebatttt hahahahahahahahaha :p

    ReplyDelete
  6. mana boleh tak seberapa..best blog ni..

    ReplyDelete
  7. Err...ni bukan entri hangit kan. :D

    ReplyDelete
  8. oooo... ini lah tokey tiger show ni yea..??

    ReplyDelete
  9. Replies
    1. hahaha..perli ya....

      p.s :wajah bro saling ada iras2 adik ipar saya

      Delete
  10. Phewit..famous dah eyriqazz..bertaraf artis Malaysia dah ni

    ReplyDelete
  11. memang popular pun..mesti tersenyum-senyum lepas Ms X pergi

    ReplyDelete
  12. Nak signnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

    ReplyDelete
  13. Seronoknya..haha..glamour tu tetap ada walaupun kema juga pergi..terbaik la eyriqazz..datang jerteh nanti, nk mintak sign la..hahahahaha

    ReplyDelete
  14. terliur nasi lemak :p hahaha

    memang syok kalau ada yg menegur kan lepas tu malu :p

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails